Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

tisdag 13....

Av Stamp-E - 13 januari 2009 08:39

hej o hå.... är helt slut o helt stel.. sååå skönt att lämningen av grabben gick bra imorse... hade inte orkat med jidder... visst, han var lite lite trött hemma, men det gick bra ändå... lyckades behålla mitt förnuft och pedagogiska förmåga, samt att jag börjat inse att han har ju ärvt sina föräldrars underbara?... (ehh not) förmåga att dra igång jidder, alltså vet precis vilka knappar han ska trycka på... så därför bjuder jag inte in till det.. o när han ser att jag inte gör det, ja då vips, plötsligt, gör han helt enkelt det som jag ville han skulle göra... även om han gör det på sitt sätt så blir det gjort.. samtidigt är det precis som om jag fått någon märklig ny styrka när jag vet att det är bara jag som är hemma, bara jag som ser till så att han får kläder o mat o kommer till o från dagis o allt sånt... ja... jag vet inte.. ansvars-känslan - fadersrollen - går liksom in på något nice sätt.. sen visst, hehee, vem är perfekt? jag flippar ut o snear o sånt oxå... men ändå.,.. på bara några dagar, o fast än jag knappt sovit 4 timmar i natt, så fixade jag allt utan jidder imorse... jag har till o med både gjort frukost med olika sorters pålägg, packat ner 1 liter mjölk samt pasta till lunch till K, för att hon ligger sjuk hemma hos sig. Hon bor ju mitt emot mitt jobb så det är bara o springa upp med det.. obs.. shhhh, skvallra inte, jag har inte sagt till henne att jag ska göra det... :D


annars var det trevligt igår... o ingells, K jobbade, men hon hoppade av jobbet i deras första paus, o kom sen vid halv tio. sen satt vi o spelade kort till typ halv två.. .men sen lämnade alla mig... :( ;( det var inget skoj.. för att symbolisera hur jag kände så lägger jag till en video.. ha en bra dag... kram till er som tycker ni förtjänar det o ni andra, tja, ähh, ta en ni med. :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Måndag 22 jan 07:35

idag så akutopereras vår anställde Mårten för hjärntumör... fy vad obehagligt.. visst, han har varit lite kass och så gjort lite märkliga grejer, men han har sagt han har varit förkyld... i fredags efter jobb så hade förbipasserande sett honom i en b...

Av Stamp-E - Fredag 12 jan 21:03

Tack så mycket för alla gratulationer tack ...

Av Stamp-E - Torsdag 11 jan 14:22


Ok då kör vi igen... Då det blivit bull de 2 senaste gångerna så väntar vi inte utan gläds redan nu... Vecka 6+ #HållTummarna #Nr4? ...

Av Stamp-E - Tisdag 9 jan 23:17

riktigt riktigt soft rulle "Måste Gitt"     riktigt snöig, fet, spännande, givande, gripande, you name it, riktigt soft och givande för folk i alla åldrar...  ...

Av Stamp-E - Lördag 6 jan 09:07

  såg senate beck-rullen igår... tja.. nja.. inte någon höjdare.. ingen superspänning.. ingen speciell upplösning...  nä.. förväntar mig mycket mer...  ...

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se