Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

är så sjukt upprörd o sne just nu så det finns inte....

Av Stamp-E - 13 januari 2009 15:31

fick brev från min fastighetsvärd eller liknande idag.... ang. klagomål på hundarna och att dom skulle ha kissat o sånt shit.... det är så sjukt... jag fick en skriven lapp om detta i höstas/somras, o då ringde jag dom o sa att det är nog med trakasserierna nu... att dom gångerna mina hundar skulle ha kissat fram tills runt den tiden så har vi VARJE GÅNG använt en speciell mopp och speciellt medel o torkat upp det... varje fucking gång.. oavsett var i trappan det varit... oavsett... o varje gång... men dom har inte kissat i trappan eller någonstans här på flera månader.. o så får jag ett sånt sjukt brev.. där dom uttryckligen skriver att om det inte blir någon förändring så blir jag vräkt.... va.. fattar ni.. så jävla sjukt... o jag vet att det är en sån psykopat-kärring under mig som klagat.. fattar ni att hon redan direkt när vi flyttade in gjorde så att vi fick byta toalett för att den knirrade..haah.. hajar ni.. hon ringde o klagade på att vår toalett knirrade så att dom kom o bytte den.. o dom kom o bytte vår toapappers-hållare för att hon sa att den skramlade.. hajar ni.. vilket psykopat... o brukade säga till mig att jag gick tungt i golvet.. ja alltså kärringen är helt sjuk i huvudet..o sista gången som dom ringde mig så sa jag att jag visste det var hon... o att jag skulle polis-anmäla henne för trakasseri.. då sa hon att jag inte skulle göra det, att hon frågat fastighetsskötaren o att det inte var någon annan som klagade på något.... så jävla sjuk i huvudet... jag har sagt det till henne oxå.. att jag tycker synd om henne att hon är sjuk i huvudet.. o hon har lagt grejer i min brevlåda.. som typ dvd om hur man uppför sig i stenas fastigheter o sånt shit.. handskrivna lappar o sånt.. hon är helt jävla sjukt...


shit.. jag blir ändå svin-rädd.. för du är helt hjälplös.... jag blev av med min första lägenhet för att pensionärerna som bodde där gaddade sig samman o hittade på en historia som inte var sann för fem öre... nu sitter jag i denna klämman igen... det räcker tydligen med att någon säger att det är mina hundar o så är det så... jag har oxå sett piss i trappan o hissen, o jag misstänker att det är en nyinflyttad hund-valp, eller den kom i höstas.. .men jag ringer fan inte o klagar o sånt.. jag städar efter min hund... eller mina hundar om det skulle vara något... får såna spel.. är så trött på alla dessa äckliga falska hor-jävlar till svenne-pack... för det är fan bara svenne-pack som sysslar med sånt.. habibsen kommer fan o säger till om det är något.. men oftast så sköter de sig själva o låter en själv sköta sig själv... o annars så skulle dom säga det personligen.. men svenne-fucksen ringer istället bakom ryggen på en o hittar på shit... visst, ska inte dra alla över en kam, men det är fan så jag känner.. o det är så jag upplevt det..... fuck alltså... fan.... oooooohhhhh... kommer fan... arghghghghghghhghgh...


jä'vla kärring jävel o annat pack.. för helvete.. va fan är era problem.. för helvete... kom med er bara... så ska vi nog snackas vid.. nu är det fucking krig... jag ska bara få bekräftat att det är hon o så ska jag fucking polisanmäla henne för trakasseri... för nu är det fucking nog.. nu är det nog.... geeeez... give me a fucking break.. trappan är full av alkisar som har värsta festerna med värsta liv... jag dricker fan inte ens... har det lugnt som fan... lirar lite kort ibland bara.. det är fan allt... o ändå.. ändå... nej.. nej nu jävlar..... its fucking war


 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

13 januari 2009 21:14

Tråkigt, förstår att du är upprörd och förbannad. Men det bästa är kanske att besinna känslorna och vara lite psykologisk, för givetvis vill hon göra dig upprörd och arg - för att kanske låta det gå så långt att hon anmäler dig för hot osv? Så försök att inte låta känslorna spinna iväg, håll huvudet kallt, gå och prata med dem (inte henne) väldigt prydligt och förklara att "it wasn´t me (my dogs). Men visst kan du anmäla henne för trakasserier. Fråga försiktigt om inte hyresvärden tycker att tanten överdriver osv - annars kan du ju alltid anklaga dem för att ha dåligt bygge där man hör varenda fis, hehehe...

http://ingells.blogg.se

 
Kerstin

Kerstin

13 januari 2009 21:52

Fy, vad otäckt med sådana brev! Är du med i hyresgästföreningen så kontakta dem. Jag håller med om att det är svennepacket/pensionärerna som klagar på detta sätt.
Hoppas det löser sig! Bor hundarna fortfarande hos dig? Det hade kanske varit bäst om de bodde hos K för tillfället?

http://chetti.blogg.se

 
luvcatz

luvcatz

13 januari 2014 22:37

Håll huvet kallt o var saklig, anmärk på hennes konstigheter, ha vittnen till din fördel o sen står ord mot ord, jag tror inte du har något att oroa dig över. Det är jättesvårt att vräka folk ur sina lägenheter.

Ta kontakt med hyresvärden o berätta vad hon håller på med, lycka till ;)

http://luvcatz.bloggplatsen.se

Stamp-E

13 januari 2014 22:43

hehe mmmm hon kunde kamma sig..

men nä, tyvärr är det inte det sedan man ändrade hyreslagen för några år sedan :(

 
luvcatz

luvcatz

13 januari 2014 22:38

hehe var visst gammalt inlägg ;) Antar att problem is solved ;)

http://luvcatz.bloggplatsen.se

Stamp-E

13 januari 2014 22:43

heehe :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Söndag 23 juni 23:22

  gillar storyn, gillar manuset, gillar definitivt skådespelarinsatserna (ofakkingtroligt bra spelat av huvudrollen, ännu bättre än i Split) gillar tankebanorna, riktigt psykologiskt hjärnspel (love it) ...

Av Stamp-E - Lördag 22 juni 01:23

                 

Av Stamp-E - Måndag 17 juni 08:25

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se