Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 19 juni 2009

glad midsommar från infektionen

Av Stamp-E - 19 juni 2009 08:07

hej hej. jadå, det blir en hel del besök, jag ska inte klaga. skulle bara vilja ha dom exakt utspridda, men man ska inte klaga.....


lördag passar säkert bra ingells, bara ring eller messa först....


mmmm.. så då var det midsommar.... jag har försökt ordna  så att det ska firas lite grann ändå... så vi får se... för det hänger ju på dem på utsidan.. jag kan ju tyvärr inte själv handla o fixa.... eller kan o kan, det kan jag, men min kropp orkar inte... varje gång jag tror att jag är bättre o börjar hålla på o dona, så påminner min kropp mig att hey h ey, du är faktiskt väldigt sjuk.... jag vill väl inte riktigt se det... vill väl inte riktigt se allvaret i att ha stafylokocker... men det är allvarligt... så jag kämpar med att bara ta det lugnt o låta antibiotikan göra sitt... o inte stressa iväg med tiden o få panik över att behöva vara här.... för ska fakta fram så är det ju inte direkt så att sjukhusen behåller en här längre för skojs skull... dom sparkar ut en så fort det bara går.. .så när sjukhusen nu för tiden säger att man ska stanna på grund av vissa anledningar, då vet man att det är jävligt viktigt att stanna oxå.... jag vill bara bli frisk o återgå till mitt liv.... o försöka börja med lite förändringar....


tråkigt att missa trippel-kalaset på söndag, men det finns inget att göra åt. man får permis från sjukan, det är inte det, men jag får antibiotika klockan tolv, och så tar det typ 45 minuter o rinna in i systemet... sen ska man göra sig i ordning o så är man inte på plats förrän kanske vid två... o dom börjar tolv... plus så vet jag inte riktigt om jag orkar med så mycket folk o barn just nu.... men man vet aldrig.... det är som med ikväll.. först hade jag tänkt mig mossängen o sånt midsommar-firande, men jag känner att jag orkar helt enkelt inte, min kropp orkar inte just nu.... jag vill bara träffas lite vänner o familj, äta lite god mat o bara umgås... sen tillbaka till sjukan....


yes yes... men men.. fortsättning följer... men ni får alla försöka ha en så trevlig midsommar som det bara går... försök skippa spriten o ägna er åt varandra istället, ägna er åt era barn... ge familjen en nykter midsommmar. var rädda om varandra, ni vet inte när ni ligger på sjukan o bara önskar att folk vill hälsa på er.......... tack för att Ni finns....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anne

19 juni 2009 09:43

Hej Erik & Glad Midsommar! Så Glad den nu kan bli för Din del... Krya på Dig.

Hon, kvinnan, som skall skriva utvärderingen på eftervårdsprojektet ringde mig igår och berättade då att Du är sjuk och inlagd på sjukhus. Låter inget vidare men förstår samtidigt att Du är på bättringsvägen. Skönt!
Krya nu på Dig som sagt och var rädd om Dig!
Själv har jag 10 arbetsdagar kvar och sen semester. Gissa om det skall bli skönt?! Fyra långa sköna betalda lediga veckor!!! Tror knappt att det är sant. Men det är det och den 5 juli har vi bokat båtbiljett över till Tyskland. Sen skall vi köra genom Frankrike och ner till Provence och sen vidare till Italien och Toscana. Vunnit på tipset? Nä knappast - men Skatteåterbäring. Ett underbart ord!!

GLAD MIDSOMMAR ERIK! Och kom ihåg - det som inte dödar det härdar. Ibland handlar Livet om att stå ut och överleva. Och det bästa till sist....ibland är Livet märkligt, men kanske var det just detta (du har inget val) att Du måste TVINGAS till vila för att inse att Du behöver Din kropp och hälsa och att Du på allvar i fortsättningen måste vara mera rädd om Dig! Ge grönsaker och frukt en chans och Din kropp kommer att belöna Dig :-)) Kram Anne

 
Ingela

Ingela

19 juni 2009 18:17

Glad midsommar! Vet att den inte blir idealisk precis, men hälsan är viktigast just nu. Kalaset börjar kl:13 på söndag, men det är ju bara om du absolut orkar, herregud! Ni kan ju komma när som helst annars i sommar, vi är hemma =)

http://ingells.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Fredag 22 nov 22:10

bra service. mycket god mat. mycket kasst gottebord. men det viktigaste är maten, och den var mycket god, alltså svingod rent ut sagt. bulla trästolar men o andra sidan så har vi inte ro att sitta länge ändå. Bästa julbordet på många år.   blålju...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 23:49

  alltså.. detta är ju en spinoff... och den håller inte riktigt.. eller.. tja... jo storyn håller.. jo det gör den... själva story sett objektivt var helt ok... men... den var lite för förutsägbar, vilket gör att överraskningsmomenten, dom som ...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 21:20

  heeelt underbar, riktigt riktigt bra, mysig familjerulle, jag katja och thor såg rullen, så sick bra, sån feel-good-rulle,  jupp jupp bara att rekommendera ...

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se