Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 25 juni 2009

första dagen i frihet...

Av Stamp-E - 25 juni 2009 12:36

så najs det var första dagen i frihet... först sov jag typ 10 timmar sammanlagt.... jag var uppe en del under natten men det var ändå skönt att vara utanför en sjukhus-säng....


sen efter en sen frukost drog hela familjen iväg till pildamms-parken.... vi matade ankorna o sen käkade vi kort o spunnet socker... mys mys....


därefter him o medan k gjorde lasagne så var jag med e på lekplatsen.... jag var helt slut så han fick klara sig själv....


sen upp o käkade, och sen var jag så sjukt sugen på att göra något kul så vi drog till katslösa o spelade poker... vi kom dit sent, de hade redan blindat oss en stund... men med mycket tålamod o bra spel o en utdragning så vände Stamp-E allting o vann hela skiten... kändes mycket bra... jag hade redan vinnar-känslan på vägen dit, men det är resultatet som räknas... o jag whoopade deras rövar... de hajade inte ens vad som hände.. hehee... men så fort jag fått till en vändning så visste jag att det var ingen väg tillbaka.. backade inte någonting efter den första....  jag foldade o foldade o körde riktigt hårt när det var läge... la många bra händer men det gav ju resutlat, för Stamp-E tog hem skiten ... än en gång... :D


k blev fyra, så hon gick plus minus noll när man räknat bort bensinen.. men eftersom jag vann så fick hon insatsen tillbaka så det blev hon glad för... o medan jag spelade färdigt turneringen så kickade hon guitar-hero där nere på storbild... fan, katslösa är ett riktigt nice ställe med mycket utbud av allting... man behöver inte spela poker när man är där, det finns mycket annat trevligt, som dessutom är gratis....


sen blev det hemfärd, hämta e, och så slösa 120 spänn på bullar o sånt shit.. .men gott var det... yes yes...


då får vi se vad det blir för äventyr idag... har lovat mig själv att e ska få komma ut o göra något litet roligt varje dag....


hej allihopa, ha det så nice ni bara kan... passa på,  för s olen är snart borta igen...

 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

25 juni 2009 13:02

Låter som en härlig dag!

http://ingells.blogg.se

 
Kerstin

Kerstin

25 juni 2009 21:36

Låter som en mysig dag!

Vi försöker njuta av vädret för som du sade, snart är det borta igen...

http://chetti.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 23:49

  alltså.. detta är ju en spinoff... och den håller inte riktigt.. eller.. tja... jo storyn håller.. jo det gör den... själva story sett objektivt var helt ok... men... den var lite för förutsägbar, vilket gör att överraskningsmomenten, dom som ...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 21:20

  heeelt underbar, riktigt riktigt bra, mysig familjerulle, jag katja och thor såg rullen, så sick bra, sån feel-good-rulle,  jupp jupp bara att rekommendera ...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 17:09

Mycket trevligt trots jubbiga ungar.

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se