Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Alla inlägg under juni 2009

Av Stamp-E - 21 juni 2009 09:07

hello där ute.... ännu en dag här.... :( *blöööörk*


hade i alla fall ingen feber idag... hade det både igår morse och i natt, så de tog två nya odlingar från mig o skickar dom idag..... lät bli o ta något feber-nedsättande eller smärtstillande och skiten släppte ändå... det är positivt....


det suger häst-balle o vara här... börjar känna det långt ner i själen.... läkarna säger "bit ihop", men det är lätt för dem som får gå hem till sina familjer när de går av jobbet... jag saknar min familj, jag saknar min hund.... jag saknar det normala.... hoppas jag får komma hem snart.. hej

ANNONS
Av Stamp-E - 20 juni 2009 09:23

hej hej. hade permis några timmar igår och var med familj och vänner. mycket trevligt. orkade inte äta så jätte-mycket,  och blev sjukt mätt o ont i magen fick jag, men det var mycket trevligt, och det var det som var det viktigaste för mig. nu ska jag bara softa. har bytt rum för att de bad mig, så nu delar jag med en gammal bekant.


ha en bra dag. Kram

ANNONS
Av Stamp-E - 19 juni 2009 08:07

hej hej. jadå, det blir en hel del besök, jag ska inte klaga. skulle bara vilja ha dom exakt utspridda, men man ska inte klaga.....


lördag passar säkert bra ingells, bara ring eller messa först....


mmmm.. så då var det midsommar.... jag har försökt ordna  så att det ska firas lite grann ändå... så vi får se... för det hänger ju på dem på utsidan.. jag kan ju tyvärr inte själv handla o fixa.... eller kan o kan, det kan jag, men min kropp orkar inte... varje gång jag tror att jag är bättre o börjar hålla på o dona, så påminner min kropp mig att hey h ey, du är faktiskt väldigt sjuk.... jag vill väl inte riktigt se det... vill väl inte riktigt se allvaret i att ha stafylokocker... men det är allvarligt... så jag kämpar med att bara ta det lugnt o låta antibiotikan göra sitt... o inte stressa iväg med tiden o få panik över att behöva vara här.... för ska fakta fram så är det ju inte direkt så att sjukhusen behåller en här längre för skojs skull... dom sparkar ut en så fort det bara går.. .så när sjukhusen nu för tiden säger att man ska stanna på grund av vissa anledningar, då vet man att det är jävligt viktigt att stanna oxå.... jag vill bara bli frisk o återgå till mitt liv.... o försöka börja med lite förändringar....


tråkigt att missa trippel-kalaset på söndag, men det finns inget att göra åt. man får permis från sjukan, det är inte det, men jag får antibiotika klockan tolv, och så tar det typ 45 minuter o rinna in i systemet... sen ska man göra sig i ordning o så är man inte på plats förrän kanske vid två... o dom börjar tolv... plus så vet jag inte riktigt om jag orkar med så mycket folk o barn just nu.... men man vet aldrig.... det är som med ikväll.. först hade jag tänkt mig mossängen o sånt midsommar-firande, men jag känner att jag orkar helt enkelt inte, min kropp orkar inte just nu.... jag vill bara träffas lite vänner o familj, äta lite god mat o bara umgås... sen tillbaka till sjukan....


yes yes... men men.. fortsättning följer... men ni får alla försöka ha en så trevlig midsommar som det bara går... försök skippa spriten o ägna er åt varandra istället, ägna er åt era barn... ge familjen en nykter midsommmar. var rädda om varandra, ni vet inte när ni ligger på sjukan o bara önskar att folk vill hälsa på er.......... tack för att Ni finns....

Av Stamp-E - 18 juni 2009 21:57

nej, där var inget på hjärtat/hjärt-klaffen... sjukt skönt..


men undersökningen.... herre jhävlar... den var precis så jobbig som jag hade tänkt mig plus lite till... o allt lugnande sojm de tvingade i mig verkade ju inte förrän vi var klara fan... o då var det bara jobbigt.... jjaaa.. nu är det gjort i alla fall....


terror-gubben bredvid är oxå flyttad... har fått en 3e granne.. den tredje sen jag flyttade in för typ ett dygn sedan.... hhaha....


orkar inte skriva mer just nu, är såä sluut i kroppen...


tack alla vänner o familj o alla andra därute som stöttar o värmer mig... utan er hade jag aldrig orkat... därför betalar jag tillbaka med lite snygga bilder på min nya frisyr..... :) hej så länge

Av Stamp-E - 17 juni 2009 23:49

jesus kors amalia... vilken dag det varit.. jag orkar faktiskt inte ens skriva allt här...


kommer dra det lite kortfattat.... dom har stuckit mig så gudarna inte ens sett något liknande.... dom hittade ingenting.... så jag missade en antibiotika-kur, sen en till.... under tiden för den tredje, så gav dom upp stickandet... då hade dom totalt slaktat mig... på bilden som kommer i slutet av inlägget visar det vad det fick bli istället... kirurger fick lägga in ett rör rakt in i en stor åder och ner i lungan en bit... ja fråga mig inte mer..... den ska dom ta o köra allt i.. väntar bara på besked från röntgen att allt är som det ska o så får jag äntligen fortsätta på antibiotikan.....


jag ska svälja kameran i morgon bitti... japp, jag oroar mig... men jag vet att jag kommer ingen vart om jag inte gör det...s å det är bara o svälja o se glad ut.... :) (hör på det töser... hahahhahahahaah)


just det.... nazist-över-läkar-svin-huuuuur-ungen här.... looool..... tvingade mig att byta avdelning för att jag är rökare..... o jag har lyckats hamna i ett rum med mr koko-bello.... jag skojar inte.... han är helt fucked snubben....  jag misstänker att han är en gammal söndersupen alkis helt utan hjärna när man lyssnar på han...... du vet allt snack... byt mina kalsonger dom är våta fastän dom är bytta precis..... ropar på någon sonja.. yrar hela tiden.... kallar mig syster syster... ja han är helt skadad... helt sönder-söpen.... ..... fan synd om han.. men jag ska inte behöva ta den skiten när jag är så här.... så håller han på ett tag till så kommer jag fan se till så att dom huttar ut honom elle rnågot.... shit.... det är fan infektionen, inte psyk-ålderdomshemmet- eller alkoholen.....


jodå... dags för antibiotika.. röntgen gick bra.. får se när jag uppdaterar nästa gång... hej så länge från infektionens nåldyna

Av Stamp-E - 16 juni 2009 22:01

hej. sitter än en gång åter i det första sjuk-rummet. dom flyttade tillbaka mig igen, fråga mig inte vad dom sysslar med... jag ifrågasatte dom direkt men dom låtsades som ingenting....


sitter o skriver på k:s bärbara.. puck var o hämtade den idag o fixade till den o sen så kom han o lämnade den... det är inte så att jag woohoo nu ska jag surfa hela natten, men det var skönt att gå igenom mailen o tänka på något annat skit, typ varför viss spam går igenom hela tiden´.......


ok.. åter till det viktiga, min hälsa.. ok fakta. jag har alltså stafylokocker i blodet. hur de hamnade där är okänt för både läkarna och för mig, och det är så ibland enligt läkarna... de har satt in rätt antibiotika emot just den sorten, 4 gånger om dagen. de kommer att titta på hur min kropp tar emot den de närmsta dagarna.


sen till det lite mer jobbiga/tråkiga/´nervösa.... det är så att stafylokocker har tydligen en kraftig förkärlek för hjärtklaffar, att så snabbt som möjligt när de är i kroppen ta sig dit o börja mumsa.... därför ska de göra en sådan  undersökning på´mig, imorgon eller onsdag... jag kommer bli tvungen att svälja en kamera som ´ska titta på skiten innifrån, och bara det gör mig skräckslagen.... sen det värsta av allt... skulle det visa sig att det finns bakterier där, då blir jag stationär här i 6 veckor i sträck framåt....


då är det byebye allt.... jag kommer schi fixa något.. så jag håller tummarna på att detta nu går vägen.... please..... nu ska jag försöka vila lite.. kram alla...


p.s.s så såg jag ut första dagen på akuten och sen 8 dagar med över 40 graders feber

Av Stamp-E - 16 juni 2009 10:40

jag har stafylokocker i blodet.... Så, nu vet ni lika mycket som jag vad det är.... Jag har inte det blekaste, men jag tänkte be någon som jobbar här att förklara för mig. Jag trodde ju nämligen att sånt fick man bara vid andra tillfällen. Här vet varken jag eller läkaren varför. Men om jag fattade honom rätt så kan det bara uppstå.... Ja fråga mig inte.... Fortsättnin följer.... Har en huvudvärk som inte är av denna värld så det är mycket möjligt att jag bara svamlar o inte alls vet vad jag pratar om. Kram

Av Stamp-E - 16 juni 2009 10:40

jag har stafylokocker i blodet.... Så, nu vet ni lika mycket som jag vad det är.... Jag har inte det blekaste, men jag tänkte be någon som jobbar här att förklara för mig. Jag trodde ju nämligen att sånt fick man bara vid andra tillfällen. Här vet varken jag eller läkaren varför. Men om jag fattade honom rätt så kan det bara uppstå.... Ja fråga mig inte.... Fortsättnin följer.... Har en huvudvärk som inte är av denna värld så det är mycket möjligt att jag bara svamlar o inte alls vet vad jag pratar om. Kram

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se