Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 17 juli 2009

hehe.... update på tilt plus kommentar

Av Stamp-E - 17 juli 2009 11:25

hehe ingells.. look closer girl... det är en handduk... jag kom precis ut ur duschen.. aja, någon mössa ser du inte på mig nu... om jag inte ska in till compton förstås.. då åker färgerna på... :D


plus.. god dam it... det spelar ingen roll hur kass spelare du är eller på vilken nivå du är, synar du med 34 före flopp när en raisat före dig och två har gått all in före, så är du bängaloo... om du så misstänker att alla sitter på ak... du måste sätta någon på överpar eller vad som helst.. loool.. vadå procent.. då kan du fan sätta en post-it över dina kort o spela alla händer mörkt istället.. för du har alltid procent pre på att vinna med oavsett vad du sitter med... texas, jag misstänker att du vet hur lätt jag är att tilta.. fan, lol, din kommentar fuckade med mitt huvud.. hehe... nice one... peace out yall....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Texas

17 juli 2009 13:51

Det jag menar är att han får odds till att syna all in om han sätter er alla på AX och specielt om det handlar om 1 euro.
Han ville ta ett skott i början, antingen 4-dubbla upp eller regga sig för en ny 1-euros turnering.
Tycker inte den var så farlig bara.

Känner du någon nerv när du spelar på dom nivåerna??

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Lördag 21 april 19:20

Av Stamp-E - Fredag 20 april 19:25

Anställt vår tredje kille idag. Rullar po bra (ta i trä) Åkte på en mentalsjuk restskatt, (300k, o då har jag redan pytsat in 500k 2017 till staten av Absurdistan) . Revisorn hade lite fel när det gällde periodiseringsfondavsättning för i år. B...

Av Stamp-E - Måndag 16 april 20:25

   

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se