Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 17 juli 2009

ännu en för att bryta den negativa trenden.. knappt 13 euro, men måste bygga lite rulle igen så jag kan step it up igen (ta i trä)

Av Stamp-E - 17 juli 2009 14:07

det var skönt. visst, inte så mycket, men det är bra för självförtroendet att se att bra spel funkade o att bästa handen, som jag typ nästan alltid har när jag får in markerna, höll.


Texas: ja jag förstår vad du menar, men jag hajar inte att någon är så jevla korkad så att man först står på kö för att spela en 50-personers, o sen gör en sån donkey-syn. O att sätta tre pers före sig på Ax tycker jag är väldigt naivt. Men visst, det finns mycket tomtar, o nivån var låg, o 3 4 off är kanske hans favorit-hand, bla bla bla.. men för mig finns inte den tanken, tycker det är så jävla urblåst korkat spelat så det finns inte..


ang. känslan när jag spelar så får jag praktiskt taget alltid den när jag spelar om pengar.... det är inte summan det handlar om, det handlar om att det finns något att vinna.. sen visst, jag kanske inte tycker det är så roligt att spela 0.01-0.02 o dom plutte-nivåerna, så då gör jag inte det... men absolut, dom jag spelar på känns bra.. sen visst, när min rulle är frisk o jag är in the zone, så skottar jag ibland 0.25-0.50 & 0.50 - 1 euro/dollar, men jag gillar att spela på mina vanligaste nivåer. Inga scared money, jag har kontroll på bordet, etc. Plus att jag plussar :D sen att det inte blir några större pengar, hey, tror du jag pluggat på universitets-nivå i nästan 4 år om jag skulle spela poker hela dagarna? har testat det för 4 år sedan, o spelade 8 timmar om dagen. Det gick helt ok, men resten av livet blev fucked.. nä det är ok, jag thrillar på mina nivåer o mina få timmar i veckan jag spelar nu, så får andra kicka på de nivåerna de gillar. Sen gillar jag mina små-turneringar live oxå, det trivs jag oxå med. Plus att det är en mer familjär känsla när det inte är så mycket pengar inblandat. Visst, jag spelar 2-3 tusen kronors turneringar då o då, men jag gillar faktiskt dom billigare. Absolut finns det mer tomtar i dom, men när spelet funkar o korten håller ut, då tar jag ändå första-platsen... :D hehe


hey texas, du får ju säga vem du är istället. Jag har mina aningar... ;)  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Lördag 16 juni 23:03

Los Parecidos   Tja... vad ska man säga... hmmm... alltså det går verkligen inte att beskriva.. det går bara inte.. det är något som sker på en busshållsplats... alla ser likadana ut.. men ändå inte.. men ändå.. och sen hitan och ditan.. alltså...

Av Stamp-E - Lördag 16 juni 18:27

Av Stamp-E - Lördag 16 juni 09:22

Av Stamp-E - Fredag 15 juni 12:38

  Europa 100,0% Nord- och Västeuropa 99,0% Nord- och västeuropé 54,8% Engelsk 19,0% Skandinav 18,4% Finländare 6,8% Östeuropa 1,0% Östeuropé 1,0% ...

Av Stamp-E - Onsdag 13 juni 22:59

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se