Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 17 juli 2009

fan, så jävla fula e dom...

Av Stamp-E - 17 juli 2009 15:53

blev blev precis uppringd av ställföreträdande chefen på vuxen-sektionen...

 han sa att jag blev erbjuden ett vikariat genom att jag blivit 2/5.. blev svin-glad, yes tänkte jag, gud har hört mina böner..  för att i nästa sekund krascha när han säger, ja det är ju bara en 50 % tjänst... va.. så jävla fult.. o han var själv lite förbluffad för han frågade mig om jag jobbat 50 %.. nej sa jag, det har jag aldrig gjort.. så jag får ringa dom ansvariga nästa vecka.. men så jävla fult.. .o jag sa direkt till honom att det är ett sätt för stadsdelen att komma runt sitt ansvar, eftersom om jag tackar nej till tjänsten så behöver de inte erbjuda mig fler jobb... o de fakking vet att en vanlig ensamstående pappa inte fucking klarar sig på en femti-procents jobb.. fakking jävlar... dom ska ha 3 st 50%-procentare på dom tjänsterna.. så jävla fula e dom... så jag vete fan hur jag ska göra... jo jag ska ringa dom ansvariga nästa vecka, o gå loss... olika chefer o personal-ansvariga... fan dom ska få höra... nu e jag kokt... ja jag blir ju tvungen att tacka ja oavsett, men så fort jag blir erbjuden något annat, så drar jag samma dag utan ett enda jävla dåligt samvete... fuck, ska dom fula sig mot mig så ska jag fula mig mot dom....


fan, o jag har slavat som en idiot i den stadsdelen i 5 år... så sick.... tack för det ja...


trevlig helg, jo jag tackar ja 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Lördag 16 juni 23:03

Los Parecidos   Tja... vad ska man säga... hmmm... alltså det går verkligen inte att beskriva.. det går bara inte.. det är något som sker på en busshållsplats... alla ser likadana ut.. men ändå inte.. men ändå.. och sen hitan och ditan.. alltså...

Av Stamp-E - Lördag 16 juni 18:27

Av Stamp-E - Lördag 16 juni 09:22

Av Stamp-E - Fredag 15 juni 12:38

  Europa 100,0% Nord- och Västeuropa 99,0% Nord- och västeuropé 54,8% Engelsk 19,0% Skandinav 18,4% Finländare 6,8% Östeuropa 1,0% Östeuropé 1,0% ...

Av Stamp-E - Onsdag 13 juni 22:59

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se