Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 22 juli 2009

fan, kryper på väggarna här...

Av Stamp-E - 22 juli 2009 13:20

hello hello.... fan va märkligt, inte en kommentar på jätte-länge??? jaja, folk blir kanske så förbluffade över mina inlägg att de saknar ord.. hahahahaha


mmmm.. i övrigt så kryper jag på väggarna ang. det här med jobb-shitet.. mailade iof-chefen ett långt mail igår om jobbet o bla bla bla o allt möjligt.... hon kom tillbaka från semestern imorse o skrev att hon inte var insatt men att hon skulle återkomma... o då började jag direkt spinna vidare... har dom gjort en kupp bakom hennes rygg när hon varit på semester? eller spelar hon bara dum för att köpa tid? jaja, det kan jag inte veta... men jag blir ändå orolig.. halva dagen har gått utan ett ljud..... o personalavdelningen ska ha svar imorgon... ja i värsta fall får jag själv ringa dom och förklara situationen... o hoppas att dom köper det.... för annars blir jag tvungen att tacka ja till halv-tiden.. o då har dom lyckats.. då kan jag kamma mig på heltids-tjänsten.... fan... blir så sugen på att blanda in media o sånt shit när det känns så här uppgjort... men men.. vi får se... fortsättning följer.. kanske hon svarar snart o säger att grattis, klart du får jobbet du vill ha.... snälla gud, denna gång, kom igen.... one time  

 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

22 juli 2009 16:19

Jag håller tummarna för dig!!!! Visst är det för djävligt, jag vet också hur de utnyttar alla projektanställda och såna tjänster som arbetsförmedlingen ordnar. Fast de jobbar där i ett par år... Kommunen väljer verkligen ut vilka anställda de vill ha, de obekväma åker ut. Och politikerna har alldeles för mycket att säga till om fast de inte ska ha det i såna verksamheter...

http://ingells.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 23:49

  alltså.. detta är ju en spinoff... och den håller inte riktigt.. eller.. tja... jo storyn håller.. jo det gör den... själva story sett objektivt var helt ok... men... den var lite för förutsägbar, vilket gör att överraskningsmomenten, dom som ...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 21:20

  heeelt underbar, riktigt riktigt bra, mysig familjerulle, jag katja och thor såg rullen, så sick bra, sån feel-good-rulle,  jupp jupp bara att rekommendera ...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 17:09

Mycket trevligt trots jubbiga ungar.

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se