Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 22 februari 2010

min baby är på rep.... :(

Av Stamp-E - 22 februari 2010 16:54

min goa lur har jag till slut tvingats att lämna ifrån mig på verkstan.... högtalaren la av redan i december, men jag har kämpat vidare med den, litat på vibratorn, för resten har funkat, och jag har inte velat lämna den ifrån mig.... har blivit helt beroende av den... den är så sjukt bra... msn, monster-kamera, gps, snabbt internet, feta spel, super-almanacka, bra påminnelser, bra o smsa o mmsa med, ja allt....


men efter att ha varit tvungen att ringa upp x x x antal missade samtal i helgen, för jag inte pallade ha den i fickan hela tiden, så kröp jag till korset och letade upp det lilla servicestället i åkarp(???!!!)... lol.... ja varför ha det i storstan när man kan lägga den på lannet... any way...


så nu är min "nya" lur denna här....
  buuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... sick.....


jaja.. jag kan i alla fall messa o ringa... men ändå... lol... shit man...


o det värsta av allt är att om de inte kan fixa den på verkstaden så måste den skickas.. då tar det flera veckor!!! sick...


*DING* Dagens I-Landsproblem.. hahhaha.... men hey, its my world... peace yalll Stamp-E

 
ANNONS
 
Kerstin

Kerstin

22 februari 2010 18:15

Hoppas du snart får tillbaka din mobil. Vilket märke är det?
Är på jakt efter en ny bra mobil.

http://chetti.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Söndag 21 juli 21:04

                                                                                  ...

Av Stamp-E - Lördag 20 juli 23:10

                                                      ...

Av Stamp-E - Torsdag 18 juli 23:34

Av Stamp-E - Lördag 13 juli 23:50

Unfriended - Dark Web      chetti tipsade mig om denna, då tipsade jag henne om att detta är tvåan, så hon kommer ha en till att njuta av, för ettan är helt underbar, minst lika bra som denna...    men jesus vilken rulle.. alltså shit.. ...

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se