Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 13 januari 2011

min föllseeedaaag..... :D

Av Stamp-E - 13 januari 2011 12:11

fyllde ju 24 igår... :D


hade inget kalas eller något sånt.... ska dock samla några få på lördag så jag får ätit lite kagor.... hehe.. annars har man inte fyllt år ju....


fick i alla fall litta grajor av dom där himma...


  

2 triss låg där på morgonen när jag gick upp ... tyvärr inga cush-cush... :(


sen när jag kom hem så var där ballonger på dörren och lite överallt i lägenheten plus serpentiner o sånt fint.... mycket trevligt...


en helt underbar middag var lagad.... underbart kött, suverän potatis-gratäng och mumsig sås från jensens....


sen fick jag mer presenter hehe...


  


teckning på Worms Armageddon av lilleman... ett gammalt spel som jag börjat spela igen o han sitter bredvid varje gång och är helt frälst.. jag har döpt mitt mask-team till namn från alla i familjen så han tycker det är svin-ball när jag slåss med "oss" själva, o han blir svin-lack när dom "dödar" oss, speciellt honom själv haha... han e för go...


  


swopit... ett klädesbytarspel.... haha.. måste vara svin-ball.. får prova det i dagarna...


  


så klart fick jag Bajsspelet... haha... välj din bajs av 8 olika, slå tärningen o flytta.. gul ruta gör kiss-ljud, brun ruta gör prutt-ljud.. haha.. det var fan kul ändå... tog typ 5 minuter för 4 man att spela det.... men helt klart på min nivå HAHA HAHA HAHA HAHA


  


en popcorn-maskin.. soft.... inte helt kalori-fritt, men betydligt bättre än micropop eller massa smör i en kastrull.... funderar starkt på att inviga den ikväll.. hehe... bara lite grann.. eller så väntar jag till lördag....sen lirade vi lite spel o poker på kvällen... det var lugnt... saaar vi
 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

14 januari 2011 09:38

Grattis grattis i efterskott! Kul med presenter - vi fick ju en popcornmaskin på vår fest o den är bra, det går att göra utan olja i den!

http://www.ingells.blogg.se

Stamp-E

14 januari 2011 10:34

tack tack... ja jag ska inviga den imorgon... trevlig helg

 
Ingen bild

johan

15 januari 2011 21:15

Grattis i efterskott igen... worms är skit kul :D

Stamp-E

17 januari 2011 09:58

tack tack och japp

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Söndag 23 juni 23:22

  gillar storyn, gillar manuset, gillar definitivt skådespelarinsatserna (ofakkingtroligt bra spelat av huvudrollen, ännu bättre än i Split) gillar tankebanorna, riktigt psykologiskt hjärnspel (love it) ...

Av Stamp-E - Lördag 22 juni 01:23

                 

Av Stamp-E - Måndag 17 juni 08:25

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se