Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 22 juli 2011

mitt projekt o lite tråkiga grejer....

Av Stamp-E - 22 juli 2011 09:32

vågen imorse sa 128,9 kilo, ner 7 hekto denna veckan. blev positivt överraskad, då jag ändå varit lite dålig och inte tränat ett skit... .sammanlagd gått ner 43,2 kilo.


i övrigt mår jag sådär... knappt sovit nånting......


syrrans grabb fick/drog igång världens flipp här hemma igår kväll.... betedde sig väldigt dåligt först mot sin mor o hennes snubbe... sen när min son, som ser upp till honom och bara vill vara med honom, går för att säga hej då, så får han i ansiktet "håll käften jävla fitt-unge"... sen när min sambo ska släppa ut honom, så först smäller han igen vår ytterdörr. när hon öppnar den o frågar vad han håller på med så säger han till henne "vad ska du göra åt saken" och går mot henne väldigt hotfullt. då väljer hon att stänga dörren. då sparkar han allt vad han kan på vår dörr. därefter går han lös på vår hiss-dörr så att han knäcker i sönder hela sväng-armen och böjer ut metallen så han sabbar den. sen går han ner för trappan och avslutar med att ta sönder den största rutan i porten. därefter har han mage att gå hem till min mamma, beklaga sig över oss utan att berätta vad han gjort, och låna hennes busskort.....


min son var helt förtvivlad hela kvällen, förstod ingenting... så min sambo får försöka förklara för honom, men hur lätt är det för en 6-åring? o ändå, efter hon har förklarat, så börjar han gråta. när hon frågar vad det är, så säger han: var inte för arga på honom. har grabben ett hjärta av guld eller vad....


men när han tog sönder hiss-dörren så kom grannen ut, så jag fick förklara vad som hänt. detta innebar ju att folk visste vem det var som är ansvarig. jag är livrädd för konsekvenser eftersom man är ansvarig för sina gäster.


jag kunde knappt sova nånting på hela natten. jag ringde mitt hyresbolag direkt på morgonen för att försöka förklara, säga vad som hänt. hon som är ansvarig för området är på semester, så jag fick prata med felanmälan. jag har berättat vad som hänt, och de har fått mina uppgifter, så de kommer att höra av sig.


men blir vi tvungna att polisanmäla honom för att inte vi ska få för det så får vi göra det, det finns inget annat. det var ett välplanerat och kontrollerat utbrott, och det är inte ok. jag och k har sagt att vi inte vill träffa honom just nu, så får vi se vad som händer senare. men hans mamma och snubbe är helt införstådda med detta, och det känns skönt. han är ändå 15 år, dags att ta ansvar för sina handlingar.


o min plan var ju att börja träna idag igen... men nu vete fan, är helt död....


jaja... fortsättning följer....

 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

22 juli 2011 15:39

Verkligen tråkigt att läsa. Håller helt med att man/han måste ta konsekvenserna av sitt handlande!

http://www.ingells.blogg.se

Stamp-E

22 juli 2011 16:25

mmmm... är orolig vad som kommer att hända.... men fastighetsbolaget kommer att höra av sig...

 
Ingen bild

paula

22 juli 2011 19:23

han berättade för mamma vad han gjort.

Stamp-E

24 juli 2011 14:42

ja hon sa att han berättat om rutan... jaja... det spelar ingen roll nu.... nu är det bara att vänta...

 
Kerstin

Kerstin

23 juli 2011 19:11

Grattis till viktnedgången! Du är helt otrolig, hoppas du fattar det!?

Och det där med systersonen är ju fruktansvärt att vara med om. Ni gör rätt i att ta avstånd just nu. Han måste förstå att han gjort fel!

Hoppas det löser sig med hyresvärden. Ni blir säkerligen skadeståndsskyldiga men hoppas ni kan lösa det med mamman på något sätt.

http://chetti.blogg.se

Stamp-E

24 juli 2011 14:46

tack tack.. jag krigar på.. spännande... hoppas jag kommer igång med träningen snart igen...

nja, avstånd o avstånd... igår valde vi att vara hemma hos dem istället, får tänka på grannarna här.....

ja vi hoppas oxå det ska lösa sig... men något skadestånd liggande på oss accepterar vi inte.. då får vi försöka ta det på något annat sätt....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 23:49

  alltså.. detta är ju en spinoff... och den håller inte riktigt.. eller.. tja... jo storyn håller.. jo det gör den... själva story sett objektivt var helt ok... men... den var lite för förutsägbar, vilket gör att överraskningsmomenten, dom som ...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 21:20

  heeelt underbar, riktigt riktigt bra, mysig familjerulle, jag katja och thor såg rullen, så sick bra, sån feel-good-rulle,  jupp jupp bara att rekommendera ...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 17:09

Mycket trevligt trots jubbiga ungar.

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se