Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 21 november 2011

en helg i ångestens tecken... :(

Av Stamp-E - 21 november 2011 07:42

fredag... tränade o tog det lugnt.


lördag... bakade tidigt på morgonen....


 


skulle bli en kladdkaka men blev snarare en choklad-kaka... tog lite för tjock form så jag fick låta den stå inne för länge för att den skulle bli bra.. men den smakade helt ok....


sen kom en gammal kompis o hans dotter över.... sen dök p o p o k upp... vi spelade spel medans ungarna lekte ute o vid datorn.... drog till stippes o käkade middag.... iväg till city gross o handlade lördagsgott..... sen o käka gott o softa....


sen slängde vi på en film, Poultrygeist....lol.. ja vad ska jag säga.... jag har i alla fall sovit mig igenom det mesta av den.... ingen höjdare direkt hehe.... men se skiten tycker jag haha.....


det lirades även massa guitar hero under kvällen, det var allmänt trevligt alltihop....


söndag blev det bara lugnt, sov länge... sen middag o lite kortspel hos p o p för att sen avsluta kvällen på balkongen med datorn o soft.....


i övrigt så har helgen varit kantad med ångest över det här med oron inför att arbeta på ekonomiskt bistånd.... detta resulterar i att jag inte riktigt är i kontakt med mig själv... vilket ger att jag inte har något tålamod med lille prinsen så att han blir straffad... o inte med K så att vi bråkar..... ja det suger som fan... and not in a good way...

 
ANNONS
 
Kerstin

Kerstin

22 november 2011 16:32

Jag känner din ångest. Men försök att inte tänka på det för mycket. Lägg upp en A, B, C plan för hur du vill göra och satsa på det.

Måste du ändå börja med ekonomiskt bistånd så gör det. Det kanske inte är så farligt som du målar upp för dig själv? Visst finns det knepiga människor men ni på avdelningen håller väl ihop? Ni får ta hjälp av varandra om det uppstår problem och ev. avsäga er klienter som är hotfulla eller?
Under tiden söker du andra jobb.

Mitt råd är att släppa på det du inte kan göra något åt. Att gå hemma på fritiden och ha ångest över det gör varken till eller från.

Kram

http://chetti.blogg.se

Stamp-E

23 november 2011 07:47

ja jag har en plan, men jag vet att allt kommmer att bli lättare när det är definitivt.

kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Söndag 23 juni 23:22

  gillar storyn, gillar manuset, gillar definitivt skådespelarinsatserna (ofakkingtroligt bra spelat av huvudrollen, ännu bättre än i Split) gillar tankebanorna, riktigt psykologiskt hjärnspel (love it) ...

Av Stamp-E - Lördag 22 juni 01:23

                 

Av Stamp-E - Måndag 17 juni 08:25

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se