Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 13 juni 2012

höjden av otur (eller klassisk p-otur)

Av Stamp-E - 13 juni 2012 07:54

 


kommer ner till bilen igår kväll.. ser att jag har fått böter... WHAT THE FUCK??? jag är ju alltid sjukt noga med att ha giltig p-biljett.... har koll exakt vilken minut på vilken dag den går ut, köper ju alltid minst en månad i stöten på boende-parkeringen.... fan, ska jag parkera någonstans så snurrar jag hellre runt 1 timme än ställer mig olagligt 1 minut...... 


HELVETE!!! hur gick detta till liksom tänker jag tills jag öppnar bilen..... 


då visar det sig att (förmodligen) solen gjort så att limmet, klistret, på min parkeringsbiljetthållare har försvagats, och p-biljetten har trillat ner på golvet..... amen ärligt talat..... va fan.... för helvete.... fan 4 månaders parkering där fan... 400 sura pistoler.... 


jaja.. inget att göra åt.. .kunde knappt bli sur eller arg utan skrattade mest åt hela grejen.. så jävla typiskt liksom.... jaja, jag ska ringa p-bolaget nu när dom öppnar, men jag vet att jag inte kommer någonstans rent lag-mässigt... är inte biljetten synlig så spelar det ingen roll... 


det enda jag kan hoppas på är att man kan vädja till en god medmänniska.. men i really doubt that..... så det är bara att pynta 400 spänn o se glad ut... har man lärt sig något nytt i alla fall... LOL... 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Annaadidasnna U

14 juni 2012 19:36

ser att det är från Europark, där har du svaret. Har jobbat med Europark och de är helt sjuka.
dålig lön, press m.m been there done that never again!!!

Stamp-E

15 juni 2012 08:10

ja dom är fakking helt otroliga... .jävla sunar... :(

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Fredag 22 nov 22:10

bra service. mycket god mat. mycket kasst gottebord. men det viktigaste är maten, och den var mycket god, alltså svingod rent ut sagt. bulla trästolar men o andra sidan så har vi inte ro att sitta länge ändå. Bästa julbordet på många år.   blålju...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 23:49

  alltså.. detta är ju en spinoff... och den håller inte riktigt.. eller.. tja... jo storyn håller.. jo det gör den... själva story sett objektivt var helt ok... men... den var lite för förutsägbar, vilket gör att överraskningsmomenten, dom som ...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 21:20

  heeelt underbar, riktigt riktigt bra, mysig familjerulle, jag katja och thor såg rullen, så sick bra, sån feel-good-rulle,  jupp jupp bara att rekommendera ...

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se