Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 26 juni 2012

såg en så jävla sjukt bra najs fet film igår kväll.....

Av Stamp-E - 26 juni 2012 07:13

Chronicle....alltså herrejävlar så sjukt jävla fet den är.... helt otroligt fet.... inspelad i dokumentär-stil av snubbarna själva i filmen.... hela filmen satt jag med barn-känslan... alltså den här feelgood-känslan men på ett spännande sätt... dessa 3 snubbar som filmen handlar om får på ett sätt vissa krafter.... sen handlar det om hur de utvecklar och använder dem samt vad de gör med deras personligheter och relationer.... 


jag vill inte avslöja för mycket... men jag tror att jag tycker den var så sjukt bra, och varför jag tror att många kommer att tycka den är så sjukt bra, är för att detta är/var drömmar hos många barn och vuxna... att plötsligt få vissa krafter och kunna göra vissa saker, på gott och ont, .... de har lyckats få karaktärerna att spegla många sidor hos oss själva.... nej "köp" den och se den idag..... 


till och med fast versionen jag "köpte" hade osynkat ljud och stavningen sög så eftersom bilden var bra så var jag så sjukt inne i den ändå.... jag kunde helt enkelt inte sluta titta för att "köpa" en annan version, så bra är den!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

SMJCB

10 juli 2012 21:29

Ska "köpa" den nu. Lär dock inte hinna se den ikväll. Till helgen kanske :)

Stamp-E

11 juli 2012 07:10

ja då har du något att se fram emot hehe

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Fredag 22 nov 22:10

bra service. mycket god mat. mycket kasst gottebord. men det viktigaste är maten, och den var mycket god, alltså svingod rent ut sagt. bulla trästolar men o andra sidan så har vi inte ro att sitta länge ändå. Bästa julbordet på många år.   blålju...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 23:49

  alltså.. detta är ju en spinoff... och den håller inte riktigt.. eller.. tja... jo storyn håller.. jo det gör den... själva story sett objektivt var helt ok... men... den var lite för förutsägbar, vilket gör att överraskningsmomenten, dom som ...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 21:20

  heeelt underbar, riktigt riktigt bra, mysig familjerulle, jag katja och thor såg rullen, så sick bra, sån feel-good-rulle,  jupp jupp bara att rekommendera ...

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se