Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 18 mars 2013

varit på da klinik

Av Stamp-E - 18 mars 2013 12:21

träffade först sjuksystern.... hon var faktiskt ganska trevlig idag..... men frågan är om hon inte är lite asperger, att hon helt enkelt inte är otrevlig utan har bara ingen större förståelse för andras känslor samt att hon är så direkt, kort och koncis... i dont know... men idag kändes det helt ok i alla fall... 


jag fick även träffa doktorn... woohoo.. min egen läkare alltså... han sa att det ser bra ut med vätskan i dränet, och att det är inget ovanligt att man kan få ha det några veckor, så det kändes ok att höra... visst, det suger fett att ha skiten hängande där, men samtidigt så sa han att om de tar det så blir de tvungna att punktera mig och suga ut vätskan, och nej tack till det... han skrev även ut stark pencillin, 3 x 1 gram om dagen i tio dagar.... han sa att det kan hjälpa till att få ordning på kroppen om uti fall att det skulle vara någon sorts infektion som spökar..... mitt hb-värde hade sjunkit lite till, men syrran sa att det inte är något problem, bara fortsätts så som jag gör nu.... 


jag fick en ny tid till fredag morgon, och då ska vi se hur vätskemängden har sett ut under dagarna.... ang. att dränet slutade funka så sa hon bara att det var ju fyndigt av oss att lösa det själv.... ehhh ok... jaja.. skulle det vara något mer strul så är där ju folk nu dygnet runt fram till fredag..... 


när jag hämtat ut medicinen och köpt lunch och stod och väntade på hissen, så ringde luren... då var det sjuksyrran... hon sa att hon pratat med läkaren och han sa att jag skulle börja med Klexanen, alltså de blodförtunnande sprutorna, omedelbart.... märkligt när en annan läkare har sagt att nu är det inte lönt så lång tid efteråt... jaja, jag tjafsar inte emot, får ju räkna med att de vet vad de sysslar med, så det var bara att skjuta i sig första dosen så fort jag kommit upp.... håller tummarna för att inte kroppen har något emot det...... 


ill keep ya updated... 

 
ANNONS
 
Kerstin

Kerstin

18 mars 2013 13:10

Skönt att du nu träffat din läkare och att han fått titta på dig! Och att ni ska träffas på fredag igen. Det känns tryggt!

Ha en skön vecka nu och jag håller tummarna för att du ska bli av med dränet snart!

kram

http://chetti.blogg.se

Stamp-E

18 mars 2013 13:17

japp det var skönt... men nej, jag får inte träffa honom på fredag igen, jag ska träffa tanten .... men det är ok...

tack tack detsamma

 
Jonaz

Jonaz

18 mars 2013 13:45

Låter ju alla tiders mannen! När kan du bli av med slangarna?

http://gastricbypassjonaz.blogg.se

Stamp-E

18 mars 2013 13:47

tack.... så fort det är under 50 ml utflöde per dygn....

 
ana

ana

18 mars 2013 23:39

skönt att´du kom till din läkare och att mår bra,det är obehaghlig när man känner oro och osäkerhet
hoppas att du slipper dränet snart
kramizar

http://minus83kg.bloggagratis.se

Stamp-E

18 mars 2013 23:46

jo det var skönt faktiskt, men samtidigt lite märkligt när de ringer upp en sen o ändrar grejer.. jaja.. skitsamma.. bara att skjuta i sig varje dag haha....

jag hoppas det med.. och min fru tihi

kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Onsdag 5 dec 22:22

Svinkul med shuffleboard

Av Stamp-E - Söndag 2 dec 16:28

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se