Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 21 mars 2013

uppdatering från akademikliniken

Av Stamp-E - 21 mars 2013 12:33

de ville först och främst ta blodprov på mig... 


tydligen så under min operation så sprutade jag (ja även när jag är sövd hahahaha) blod i ögat på sköterskan.... och eftersom de behöver min tillåtelse till att ta blod för prover (vilket de ändå inte bad om innan de tog blodet idag, vilket jag påpekade och som vi skrattade gott åt), så skulle de ta det på uppvaket, men glömde bort det... de ska kolla hepatit och hiv, vilket jag vet jag ändå inte har, men det vet ju inte den stackars sjuksköterskan... och eftersom jag berättat om mitt förflutna så kan jag tänka mig att den stackaren går som på nålar... anyway.... tillbaka till mig.. 


läkaren hade sagt att om vätskan i dränet är under 100 ml/dygn, så ska de dra det, men eftersom det precis kom ner på 90 bara på senaste dygnet, så ska vi avvakta till imorgon bitti. har det sjunkit då så kommer jag akut in och de drar väck skiten.. GÖTT! (jaja jag ropar inte hej än)


mitt ärr runt hela buken och naveln ser ok ut.. det som jag trodde var infektion är knutarna från stygnen som håller på att lösas upp och som kroppen kämpar för att bli av med... jag har dock lite rodnad kring "naveln", hulled, så jag ska vara uppmärksam på det så att det inte bryter ut någon infektion... 


jag får tyvärr inte köra bil än... buuuuhuuuuu... kanske inte på typ två veckor... men det är klart.. för om det sker något hastigt i trafiken och jag rycker till, så kan jag slita upp hela såret... och med tanke på att min bil inte ens har servo, så är det ok att vänta... 


jag kan börja med att försöka ligga rakt nu... så fcking jävla skönt... drygt som fan o ligga som en dal mellan två kullar.. ben o nacke uppe som i en märklig fosterställning på rygg.... obekvämt och drygt som fan... så det är dags o slänga väck litta kuddar ikväll.... 


sen tog jag upp det här med min gördel... jag har ju köpt en korsett där för 500 spänn, och så fick man en gördel man kunde ha på natten när korsetten torkar, eftersom den måste tvättas varje dag. men gördelen sitter fan inte skönt alls.. och eftersom huden är så känslig så att det räcker med en liten stunds tryck på fel ställe för livslånga konsekvenser i huden, så är jag självklart orolig.. jag tog upp detta med dem... jag frågade nämligen innan jag skulle bli utskriven efter op om jag skulle köpa en korsett till, men de sa nej.. men nu tog jag upp det igen... och jupp, de höll ju så klart med, så jag köpte en korsett till.. visst 500 spänn, men va fan det är ju bara pengar, och ska jag ta över beckhams jobb, så gäller det fan att kistan är slät och fin hehe... jag fick köpt en medium nu, ska bli intressant hur mycket andnöd jag kommer att lida av med den på.. 


fuck it, NO PAIN NO GAIN!!!! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Lördag 19 maj 15:24

Av Stamp-E - Onsdag 16 maj 21:41

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se