Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 19 juni 2013

Running In The Rain

Av Stamp-E - 19 juni 2013 19:23

jag sprang ju idag ändå.... trots det helt sinnesjuka och massiva regnvädret och det helt otroliga åskandet.... 


men det sabbade ändå för mig.... för jag blev varnad två gånger för öppna ytor... 


och hör o häpna.. jag släppte mitt tvångiga beteende... att jag var "tvungen" att springa samma väg som tidigare... så jag ändrade rutten.. gav fan i att springa runt hela kalkbrottet... så det inte blev några fält och liknande.... och inte vid emporia heller... det är oxå stora öppna ytor där.... så jag sprang min vanliga runda ungefär halva rundan, fram till brofästet.... runt halva kalkbrottet.. ner mot bunkeflo... o sen vände jag och sprang exakt samma runda tillbaka... 


det blev "bara" 12 kilometer och 32 meter.. och brände "bara" 1328 kalorier.... 


men lite så känns det... att det blev bara.. för jag har ju legat högre nu några gånger... men fuck it... för det hade inte behövt bli något alls om jag hade skitit i att springa för att vädret var katastrof... men FUCK THAT... 


cause im NOT A QUITTER!!! 


o detta är nu 3e dagen utan fusk... utan något gott.. har ätit mer frukt.. o lite morötter på kvällen o så där... men va fan... hey... jag tänker inte hålla på o skuldtrippa mig själv bara för att jag äter några frukter på kvällen.... 


här har ni dagens chart...


 

 
ANNONS
 
ana

ana

19 juni 2013 20:10

Got that right dude,you are a bad ass fighter!
Bra jobbat :)

http://minus83kg.bloggagratis.se

Stamp-E

19 juni 2013 20:11

tack ana *bugar och bockar med mössan i hand*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Tisdag 12 nov 18:00

Vi var tvungna att avliva Valle idag. Började med ett blödande sår och visar sig att han har massa shit i lungorna och mjälten, förmodligen metastaser, inget att göra, vi lät honom somna in, han har det bra med Hobbe nu. ...

Av Stamp-E - Söndag 10 nov 11:16

Av Stamp-E - Söndag 10 nov 09:42

Helt ok men möed folk o äcklig mat. Batteriet på luren var urladdat nästan helt redan vid ankomst så fotade tyvärr bara lite o typ inget vi köpte eller dånken på vägen hem samt bajsolyckan i bilen haha örk örk. Hemma 00 i säng 03. Ungar uppe igen 08....

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se