Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 26 juni 2013

än en gång, hur fan kan man i helvete hänga en hel stads organisation på ett system som fan klyddar hela jävla tiden...

Av Stamp-E - 26 juni 2013 08:07

Hela malmö stads ProCapita ligger nere... 


detta innebär att vi kan inte göra ett enda shit.... ALLTING görs i detta system... o då menar jag allting!.... 


vi kan inte kolla upp ett enda skit, inte göra några beräkningar eller utbetalningar (kul i denna veckan) vi kan inte göra uppföljningar eller skriva brev eller kolla med samarbetspartners eller hur det ser ut hos andra system så som csn, försäkringskassan etc, ja ni förstår.... vi kan inte dokumentera elleer någonting alls.... 


alltså det strular skitofta.. Tieto-Enator har gjort en sån sjukt bra bizznizz med detta system, och så funkar det inte bättre än så.... det är fan sick.... skandal.. o att det liksom inte finns något backup what so ever... att man typ kör på tre olika system, eller två i alla fall, så att man åtminstone kunde turas om varannan timme.. nä nä.. så klart inte... .


fan .... ja jag vet, jag borde vara tacksam istället... kanske tid till att fixa annat tänker du.. NEJ! Jag har ALDRIG shit liggande.. jag jobbar undan allting... för jag vet att eftersom det fylls på 24/7 här, så kan du aldrig ha shit liggande, för då blir det aldrig tid att göra det...  mmmm.. 


fan... jävla arbetsplats som ger en sån inre stress... 


diskuterade igår med en kollega... just hur sicka grejer detta jobbet gör med ens inre.. 


som när du är sjuk till exempel (för er som läser min blogg så vet ni att jag aldrig stannar hemma när jag är sjuk ändå, vet fan inte hur man gör.... förutom blir inlagd på sjukhus haha)


anyway, när man är sjuk här... då kan ingen slappna av... för alla har ångest över att grejerna samlas på jobb... och att man får jobba dubbelt så hårt när man är tillbaka.. och boka om uppföljningar och nybesök som man missar när man är sjuk.... plus att vi har en ledning som ringer upp dig när du är sjuk för att stämma av kring din arbetsplats.... o är väldigt angelägna om att du är fort tillbaka... vilket jag förstår.. men som inte är ok eftersom det inte handlar om att de saknar dig som kollega..... 


jaja... det var lite av dagens betraktelser av Stamp-E....  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Fredag 22 nov 22:10

bra service. mycket god mat. mycket kasst gottebord. men det viktigaste är maten, och den var mycket god, alltså svingod rent ut sagt. bulla trästolar men o andra sidan så har vi inte ro att sitta länge ändå. Bästa julbordet på många år.   blålju...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 23:49

  alltså.. detta är ju en spinoff... och den håller inte riktigt.. eller.. tja... jo storyn håller.. jo det gör den... själva story sett objektivt var helt ok... men... den var lite för förutsägbar, vilket gör att överraskningsmomenten, dom som ...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 21:20

  heeelt underbar, riktigt riktigt bra, mysig familjerulle, jag katja och thor såg rullen, så sick bra, sån feel-good-rulle,  jupp jupp bara att rekommendera ...

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se