Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 26 juni 2013

än en gång, hur fan kan man i helvete hänga en hel stads organisation på ett system som fan klyddar hela jävla tiden...

Av Stamp-E - 26 juni 2013 08:07

Hela malmö stads ProCapita ligger nere... 


detta innebär att vi kan inte göra ett enda shit.... ALLTING görs i detta system... o då menar jag allting!.... 


vi kan inte kolla upp ett enda skit, inte göra några beräkningar eller utbetalningar (kul i denna veckan) vi kan inte göra uppföljningar eller skriva brev eller kolla med samarbetspartners eller hur det ser ut hos andra system så som csn, försäkringskassan etc, ja ni förstår.... vi kan inte dokumentera elleer någonting alls.... 


alltså det strular skitofta.. Tieto-Enator har gjort en sån sjukt bra bizznizz med detta system, och så funkar det inte bättre än så.... det är fan sick.... skandal.. o att det liksom inte finns något backup what so ever... att man typ kör på tre olika system, eller två i alla fall, så att man åtminstone kunde turas om varannan timme.. nä nä.. så klart inte... .


fan .... ja jag vet, jag borde vara tacksam istället... kanske tid till att fixa annat tänker du.. NEJ! Jag har ALDRIG shit liggande.. jag jobbar undan allting... för jag vet att eftersom det fylls på 24/7 här, så kan du aldrig ha shit liggande, för då blir det aldrig tid att göra det...  mmmm.. 


fan... jävla arbetsplats som ger en sån inre stress... 


diskuterade igår med en kollega... just hur sicka grejer detta jobbet gör med ens inre.. 


som när du är sjuk till exempel (för er som läser min blogg så vet ni att jag aldrig stannar hemma när jag är sjuk ändå, vet fan inte hur man gör.... förutom blir inlagd på sjukhus haha)


anyway, när man är sjuk här... då kan ingen slappna av... för alla har ångest över att grejerna samlas på jobb... och att man får jobba dubbelt så hårt när man är tillbaka.. och boka om uppföljningar och nybesök som man missar när man är sjuk.... plus att vi har en ledning som ringer upp dig när du är sjuk för att stämma av kring din arbetsplats.... o är väldigt angelägna om att du är fort tillbaka... vilket jag förstår.. men som inte är ok eftersom det inte handlar om att de saknar dig som kollega..... 


jaja... det var lite av dagens betraktelser av Stamp-E....  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Söndag 21 juli 21:04

                                                                                  ...

Av Stamp-E - Lördag 20 juli 23:10

                                                      ...

Av Stamp-E - Torsdag 18 juli 23:34

Av Stamp-E - Lördag 13 juli 23:50

Unfriended - Dark Web      chetti tipsade mig om denna, då tipsade jag henne om att detta är tvåan, så hon kommer ha en till att njuta av, för ettan är helt underbar, minst lika bra som denna...    men jesus vilken rulle.. alltså shit.. ...

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se