Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 26 juni 2013

löppasset från helvetet!

Av Stamp-E - 26 juni 2013 22:46

det började ju liiide bra... 


jag lät min fru övertala mig att vi skulle byta ut min efterlängtade middag till värsta kebabpizzan med massor av vitlökssås.... mmm.. smart Stamp-E.. när du ska ut och springa en och en halv mil... 


så vad händer... förutom att vädret är sjukt piss, svinkallt, det duggregnar och det blåser något så sick shit så härjar pizzan något så ini helvete i min kropp.. den ger mig håll gång på gång, och jag tappar sugen totalt.. 


sen att min gps/pulsmätare inte riktigt vill funka, den går inte igång på 20 minuter, och när jag väl får igång den så visar den inte min puls/hjärtslag alls.... 


så det blir mycket promenerande/powerwalkande och huttrande.... 


knappt halvvägs har pizzan flutit igenom systemet... och jag blir något så kopiöst och akut skitnödig så ni anar inte... PANIK!!! 


jag letar överallt... vart fan ska jag göra... vad fan ska jag göra.... puckik snackar om att jag ska bara sätta mig någonstans... HELL NO! Jag skiter fan inte utomhus.... shit.. paniken sprider sig i min kropp... 


jag kan inte ens springa så nödig är jag.. befinner mig på en jävla grusväg ute i nowhere... 


fuck... rör mig in mot stugbyn där jag passerar igenom.... kommer på att där finns en toalett... ber till gud gång på gång att den ska vara öppen.. JACKPOT! Tack gud.... jag mögar så in i helvete... #Love2Poop.... ja jävlar i det.... 

aha.. jag nnnnngggghhhhaaaaarrrr så högt så folk nog tror att det är rajtan-tajtan a la ofrivilligt surprise-sex prisonstyle (if u get the picture)


underbart.... så sen kan jag fortsätta... men jag är helt färdig i kroppen.. o fryser... och börjar få så sick ont under ena foten... och börjar få ont i ankeln på andra foten... 


fan.... jaja.. jag lyckades ta mig igenom skiten... 


visst, det blev inte bränt deluxe, typ runt 1300 kcal, men fuck that, jag tog mig igenom mina 15 kilometer, jag fuskade ändå inte fast än jag så jävla gärna... för det finns inte... det finns inga genvägar..


NO PAIN, NO GAIN!!! 


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Frugan

27 juni 2013 10:20

oxå åkte frun på skulden IGEN! hmmm..... du får hitta dej en annan synda bock du... ;-)

Stamp-E

27 juni 2013 10:44

haha ja "the pizza-incident" lägger jag helt på dig :D

 
ana

ana

27 juni 2013 21:24

man lär sig av sina tabbar
vågar knappt berätta mina :P

http://minus83kg.bliggagratis.se

Stamp-E

27 juni 2013 21:36

haha... jo gör det :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Fredag 22 nov 22:10

bra service. mycket god mat. mycket kasst gottebord. men det viktigaste är maten, och den var mycket god, alltså svingod rent ut sagt. bulla trästolar men o andra sidan så har vi inte ro att sitta länge ändå. Bästa julbordet på många år.   blålju...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 23:49

  alltså.. detta är ju en spinoff... och den håller inte riktigt.. eller.. tja... jo storyn håller.. jo det gör den... själva story sett objektivt var helt ok... men... den var lite för förutsägbar, vilket gör att överraskningsmomenten, dom som ...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 21:20

  heeelt underbar, riktigt riktigt bra, mysig familjerulle, jag katja och thor såg rullen, så sick bra, sån feel-good-rulle,  jupp jupp bara att rekommendera ...

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se