Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 17 juli 2013

dagens (fruktansvärda pass) (har mätaren flippat ut eller har jag passerat någon tidszon?)

Av Stamp-E - 17 juli 2013 21:03

det började bra... jag höll bra tempo... körde på hårt... fint.. löpte skönt.... 


sprang rätt länge.... o sen plötsligt... så var det bara som att all must rann ur mig... 


visst, det var varmt ute, jag svettades kopiösa mängder, vet inte hur många gånger jag kramade ur mitt pannband, det bara rann svett ur det, som om du hällde från en flaska.... men jag fyllde på med vätska från mina små flaskor... 


jag lyckades ett tag med att springa i 5-minuters-intervaller... det funkade några gånger... 


sen var det kört... jag började få ont i armarna, nacken, ryggen, benen, inte träningsvärk utan liksom stelhet.. obehagligt som fan... jag sket i att hålla på o klocka mig.. försökte det i alla fall.. gick en hel del.. dock powerwalk.... o sprang.. typ 1 minut av varje.. 


men jag är ändå nöjd som fan... för jag gav inte upp! jag tog mig igenom hela passet... och på mindre än 2 timmar... 


det märkliga är dock, att min mätare har märkliga siffror... o inte löjligt märkliga... men dom stämmer liksom inte ... jo kalorierna och tiden, men längden... var har dessa extra kilometer kommit ifrån???


den säger att jag sprungit över 23 kilometer... men rundan är bara 15???? hur är det möjligt??? 


anyway, jag gjorde passet på 1 timme o 54 minuter.... och brände 1761 kalorier... gött.. :)


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Lördag 21 april 19:20

Av Stamp-E - Fredag 20 april 19:25

Anställt vår tredje kille idag. Rullar po bra (ta i trä) Åkte på en mentalsjuk restskatt, (300k, o då har jag redan pytsat in 500k 2017 till staten av Absurdistan) . Revisorn hade lite fel när det gällde periodiseringsfondavsättning för i år. B...

Av Stamp-E - Måndag 16 april 20:25

   

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se