Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Alla inlägg under januari 2014

ANNONS
Av Stamp-E - 14 januari 2014 07:43

slog mitt pb igår i knäböj, klapp 80 pannor.. kändes fint... 

tog hela tyngden själv men min coach fick stå o hjälpa mig med balansen lite hehe... 


japp grymt gött att kötta hårt.. körde ben och mage igår.. najs.. 


men i övrigt.. ja det lunkar på... 

ANNONS
Av Stamp-E - 13 januari 2014 13:50

om man tar in en vikarie på en tjänst för en sjuk.... 


ska då den "#¤%&/()=?`[{{€$£@€{]} vikarien börja med att rota fram sånt som den ordinarie handläggaren inte rört på typ 3 månader (ja myyycket konstigt att hon är sjukskriven för högt blodtryck när man lägger undan massa sånt) (och hon är 25 bast.. kom igen... )... 
 
jo.. ska då det rotas fram och LÄGGAS PÅ oss ordinarie 100%-iga handläggare???? det är så fucking jävla dåligt så det finns inte.... 
 
obs, det är inte personen med bloggen som har skrivit inlägget mohahahahahahahahahahaha
 
alltså det var ett högst fiktigt, spekulativt och ponerande inlägg helt utan verklighetsanknytning... 
 
ja jag svär mannen flippa inte aide 
Av Stamp-E - 12 januari 2014 14:43

fick fina presenter och så utbjuden på restaurang idag... inte helt fel... :)


         

Av Stamp-E - 9 januari 2014 14:56

Skulle snabbt bort till Coop Forum innan K skulle dra o jobba... skulle bara hämta två paket, hade E bak i bilen.. 

Jag kör bakom en annan bil i parkeringsraddan längst bort... plötsligt stannar bilen framför mig... det är inget ovanligt att bilar bara stannar rakt upp och ner på coops parkering, där är oftast total kaos och det springer folk mellan bilarna så man får stanna upp då och då, som sagt inget ovanligt, och ni som handlar där vet hur det är... Jag hinner dessutom registrera att det är inga lediga platser på sidorna om den bilen, så jag fattar att bilen inte ska in i en ficka. och eftersom den precis har kört förbi flera lediga fickor, vilka jag har bredvid mina sidor, så misstänker jag att bilen vill parkera närmare ingången, det är ruggigt väder så det förstår jag... 


plötsligt börjar bilen bara backa från ingenstans. jag hinner bara trycka i mitten på ratten där jag förväntar mig att det ska tuta, men eftersom jag har K:s bil, vilken har tutorna på små plast-knappar på sidorna, så hinner jag inte alarmera, utan bilen backar rätt in i mig... Ingen större smäll, absolut ingen krasch, inget klangande. det som hörs är ett sånt där "thud", om ni kan föreställa er typ två tjocka dynor som träffar varandra, alltså ren tjock gummi-kofångare mot gummi-kofångare... 


jag sitter kvar i bilen, och förväntar mig att personen framför ska komma ut och be om ursäkt eller liknande.. efter typ tja 30-60 sekunder (svårt att uppfatta) så hojtar jag liksom med armen typ "e du helt jävla dum i huvudet". då kör bilen lite längre fram och in i en ficka. Eftersom det inte var mitt fel, och jag uppfattade ljudet som att inget hände, så krånglar jag inte utan jag kör fram lite längre och parkerar, går ut, kollar fram på bilen. Givetvis ingenting, precis som jag misstänkte, (man har ju backat/kört på en hel del grejer haha, man vet hur det låter). Så jag ber E vänta i bilen, jag ska bara snabbt hämta 2 paket i förbutiken. När jag kommer ut efter högst kanske 4-5 minuter, så säger E att han var inte säker, men att en tjej stod en liten bit ifrån med sin mobil riktad mot vår bil, och det blixtrade till precis som om hon tog foto... 


och jag har inte kunnat släppa det sen dess.... för tänk om den här jubel-dåren får för sig att vända på steken på något sätt, och polisanmäler mig för smitning... trots att det var dens fel... men det var ju inget som hänt.. hade den personen varit angelägen så hade den ju tagit kontakt med mig... men eftersom det var dens fel, så tänkte jag ju att så klart personen är glad över att slippa några konsekvenser (det är alltid den som backar som måste ha uppsikt, och jag stod rakt bakom, högst 1 meter) jag smet inte ifrån platsen... jag var precis hela tiden i närheten.. plus jag hade grabben kvar i bilen... en riktig smitare i så fall va... 


jag överdriver säkert, men ni vet hur det är när något sätter sig på huvudet... så... .. jaja.. 

jag kan inte göra något.. jag har inte gjort något... ähh. bara att släppa det...

Av Stamp-E - 9 januari 2014 07:51

vi har hittat, och tagit hem, en av de coolaste sakerna jag sett på länge... 


och i x antal färger, har bara en fattig bild här... har inte hittat fler som säljer dessa i sverige heller..


och du laddar upp den själv, så den snor inte kraften från din mobil eller platta etc... 


riktigt bra ljud är det oxå.... 


för att inte prata om priset... :D


 

Av Stamp-E - 8 januari 2014 23:45

för någon dag sedan så hade någon jävla riktig jubel-idiot släpat sin fattiga kassa grana-jävel från sin lägenhet, genom hissen och sen bara dunsat ner den nere i trappan.... 


(fick ingen bild på granen men på dess spillror)


 


o som sand efter en dag på stranden, så började så sakta barren sprida sig... 

som en fakking stephen king-novell, så kom dom... sakta sakta men säkert uppåt i huset.... 

de dök upp på varenda våning, och plötsligt så var de där, på ditt hall-golv.... 


och jag förbannade den jävla idioten, och tänkte på att skriva något, gå runt och ringa på, 

whatever liksom, jag fucking kokade, speciellt eftersom mina hunna-jävlar verkligen drog med sig

den gröna pesten i hela lägenheten.... 


men fan va underbart när jag ser den här lappen i trappan haha.... 


 

Av Stamp-E - 8 januari 2014 07:23

lästa inlägget om första kvällen i var sin lägenhet precis, idag för 5 år sedan.... usch... 

fick så jävla ont i magen..... 


nä frrraaaammåååååtttt :D

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se