Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 20 juni 2014

mitt projekt, förkylning, fusk, etc

Av Stamp-E - 20 juni 2014 08:40

vikt idag (märkligt nog) samma som förra veckan exakt.... skumt... 


för igår så gick det inte längre... min förkylning är värre än någonsin.. hajar det inte.... 9 dagar nu.... och värre än någonsin... snyter ut högar av grön-gult tjockt snor uppifrån bihålorna, sånt ni vet så man kan snyta och snyta, det rinner inte utan det kommer liksom i klägg-högar (ja jag är graphic, det blir så när man har barn eller gillar sick shit på youtube haha)


jaja... anyway... igår så gick det inte att hålla sig från gott längre... så jag fuskade... jag åt inte konstant... men tillräckligt för att det inte var alls ok.... men jag fick smakat lite amerikanskt... mumma... hehe... 


jaja.... fakk it.... sitter här och det sjunger i pannan... ont som fan.... k jobbar hela fakking helgen, fre-sön.... jag ska ha ungarna.... eller ha och ha, det är ju mina... men när man är sjuk, jag är sjuk, då är det inte så kul alls.... 


glad midsommar

 
ANNONS
 
Kerstin

Kerstin

20 juni 2014 16:34

Krya på dig din stackare!

Jag tycker du gott kan unna dig något gott när du mår så kasst. Nya tag när du mår bättre!

Glad Midsommar

http://chetti.blogg.se

Stamp-E

20 juni 2014 18:03

tack, jag fattar det inte...

tack, det gör jag oxå haha... jaja det f¨år jag göra..

tack samma... vi har precis tuggat, alla samlades som vanligt, men p o k hoppade av....

 
luvcatz

luvcatz

22 juni 2014 13:11

Jäklar vad sommarförkylningar kan vara segdragna :/

Hoppas du é bättre nu :)

http://luvcatz.bloggplatsen.se

Stamp-E

22 juni 2014 13:28

jaja det är helt sjukt..

nä det är jag inte :(
o näsan är helt jävla uppfläkt av allt snorande och snytande... hajar det inte... eller jo, det gör jag, för om jag inte sover så kurerar jag mig inte...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 23:49

  alltså.. detta är ju en spinoff... och den håller inte riktigt.. eller.. tja... jo storyn håller.. jo det gör den... själva story sett objektivt var helt ok... men... den var lite för förutsägbar, vilket gör att överraskningsmomenten, dom som ...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 21:20

  heeelt underbar, riktigt riktigt bra, mysig familjerulle, jag katja och thor såg rullen, så sick bra, sån feel-good-rulle,  jupp jupp bara att rekommendera ...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 17:09

Mycket trevligt trots jubbiga ungar.

Av Stamp-E - Tisdag 12 nov 18:00

Vi var tvungna att avliva Valle idag. Började med ett blödande sår och visar sig att han har massa shit i lungorna och mjälten, förmodligen metastaser, inget att göra, vi lät honom somna in, han har det bra med Hobbe nu. ...

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se