Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Alla inlägg under juni 2014

Av Stamp-E - 24 juni 2014 12:02

Vi klipper 10000 ordrar genom vårt nya ordersystem idag, och detta vill vi fira.. 


vi bjuder på Fri Frakt genom shoppen, ange kod 10K i kassan.


välkommen www.malmoteknik.seANNONS
Av Stamp-E - 23 juni 2014 08:35

Kommer till jobb... 


som vanligt efter storstäd är det upp och ner, jävla amatörer.... 


min skärm är blå... pillar med inställningar.. inget... 


sitter i 30 minuters kö till it-support.... 


"har du kollat kablarna" ja säger jag, på skärmen... men inte där bak på burken... 


trycker på kablen... blått borta.... mitt ansikte är däremot blått av skam.... 


jag som brukar terra folk som berättar sånt om dator-support.... 

ANNONS
Av Stamp-E - 22 juni 2014 23:31

vi har precis sett, hackat oss, kämpat oss, igenom X-Men Days of future past...o filmen är säkert fantastisk, och den var jävligt fet, men den versionen som ligger ute är sjukt speciell.. 


så den gick inte att se på varken min surround eller tv... 

och dden går inte att se i VLC.... 


så jag fick köra den i CCCP... och var 10e minut så försvann ljudet varannan sekund, och den började hacka litte, och efter att ha stängt ner och startat om x antal gånger, så gav vi upp, och kämpade oss igenom filmen på det sätttet... 


men den ska vara fet haha.... 

Av Stamp-E - 20 juni 2014 08:40

vikt idag (märkligt nog) samma som förra veckan exakt.... skumt... 


för igår så gick det inte längre... min förkylning är värre än någonsin.. hajar det inte.... 9 dagar nu.... och värre än någonsin... snyter ut högar av grön-gult tjockt snor uppifrån bihålorna, sånt ni vet så man kan snyta och snyta, det rinner inte utan det kommer liksom i klägg-högar (ja jag är graphic, det blir så när man har barn eller gillar sick shit på youtube haha)


jaja... anyway... igår så gick det inte att hålla sig från gott längre... så jag fuskade... jag åt inte konstant... men tillräckligt för att det inte var alls ok.... men jag fick smakat lite amerikanskt... mumma... hehe... 


jaja.... fakk it.... sitter här och det sjunger i pannan... ont som fan.... k jobbar hela fakking helgen, fre-sön.... jag ska ha ungarna.... eller ha och ha, det är ju mina... men när man är sjuk, jag är sjuk, då är det inte så kul alls.... 


glad midsommar

Av Stamp-E - 16 juni 2014 08:33

fan alltså... förutom att vi kom i säng så sjuukt sent.. 


så har den lille hunden betett sig riktigt stört hela natten.... han har försökt hoppa upp på hyllan, på sängborden, han har varit helt tokig... men inte som att han är nödig o inget sånt.... bara jätte-konstigt... jag försökte ta upp han i sängen, tänkte han är nojig för något... men där ville han inte va... så han har bumpat runt hela natten överallt... 


o förkylningen vägrar släppa... den gör dessutom så att jag har lock för öronen hela tiden.. sjukt drygt... 


men men.. inget att göra åt saken.. jag får jobba ändå... och jag fuskar inte med maten... 

men jag får skippa träning idag med :(


tjingeling

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se