Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 24 september 2014

mycket intressant socialt experiment... (kolla hur dom äckliga sepe-jävlarna bara skrattar)

Av Stamp-E - 24 september 2014 12:58

 
ANNONS
 
Jonnie

Jonnie

24 september 2014 18:10

haha ja va hände med honom :) nje jag insåg att vi inte passade ihop så bra :) ganska skönt att va singel igen

http://alwaysfabulous.se

Stamp-E

24 september 2014 18:27

hehe ok ok då så...

 
Ingela

Ingela

25 september 2014 09:10

Sett denna innan. Reagerar vi verkligen så olika beroende på kön? Samma att många låter tjejer ha slagsmål för det är "gulligt" med catfight.... skrämmande!

http://www.ingells.blogg.se

Stamp-E

25 september 2014 09:25

tydligen... stört...

jaja det är sinnes..

 
Kerstin

Kerstin

25 september 2014 18:22

Hoppas det fixar sig med leveranserna från Kina snarast!

Du är duktig på att bryta dåliga ovanor. Jag tänkte börja på söndag och försöka ännu en gång att komma på fötter igen.

Du får tjänstledighet om det är så enligt lagen. Men bra att du gått med i facket, de kan alltid hjälpa en om det blir problem.

Trevlig helg på er!

http://chetti.blogg.se

Stamp-E

26 september 2014 01:10

ja det är helt sinnes fan....

hehe ja jag får bryta igen på söndag, höll bara halva veckan..

japp de kan inte neka mig...

 
blanca payne

blanca payne

25 september 2014 22:01

God dag till alla i denna webbplats skulle vittna om hur jag var rädda av Mr Pato Smith När jag var rip off.
Jag är fru, Blanca Payne med namn. Jag bor i Sverige, Jag vill använda detta medium för att varna alla lån arbetssökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedrägerier allt månader sedan jag var finansiellt ansträngda, och på grund av min desperation jag blev lurad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet till en vän hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som kallas Herr, Pato Smith som låna mig ett lån av $ 100.000 i 8timmar utan någon stress.
Om du behöver någon form av lån bara kontakta honom e-post via: (patosmith02@ymail.com) det är därför jag använder detta medium för att varna alla lån arbetssökande på grund av det helvete jag gick i händerna på dessa bedrägliga långivare. och hur jag var räddningen av herr, Pato Smith.
 
   Och jag vet inte ens min fiende att passera genom ett sådant helvete som jag gått i händerna på dessa bedrägliga online långivare, vill jag också att du kan hjälpa mig att vidarebefordra denna information till andra som är i behov av ett lån när du har fått ditt lån fru Blanca Payne, jag ber att Gud ska ge honom. livslängd Gud välsigne honom för alltid för det goda han har gjort i mitt liv.
Fru, Blanca Payne

http://thoralf.bloggplatsen.se

Stamp-E

26 september 2014 01:09

fin google translate...eller inte... hmm... från ip 146.185.31.213 det är london... men varför använda en känd bloggares nick?

 
Ingen bild

Carina

3 oktober 2014 14:35

Våld ska inte tolereras oavsett kön, det lika hemskt oavsett vem som blir utsatt men det är som att vi "tillåter" det när det är mannen i fråga som blir slagen, man undrar liksom "Vad har han gjort för att förtjäna det tro?" Eller "Han har säkert kollat in en annans kvinnas rumpa eller nåt" Rätt åt honom, då ska han ha sig en örfil, men det är lika fel som att en kvinna blir slagen/misshandlad!

Stamp-E

3 oktober 2014 14:38

ja du har helt rätt, jag tycker inte om att kategorisera våld, våld är våld.

 
Blanca Payne

Blanca Payne

30 januari 2017 18:50

God dag till alla i denna webbplats skulle vittna om hur jag blev räddningen av Mr, Sergey Shikunov När jag var rip off.
Jag är fru, Blanca Payne vid namn. Jag bor i sverige, jag vill använda detta medium för att varna alla lånesökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedrägerier allt månader sedan var jag ekonomiskt ansträngda, och på grund av min desperation jag var lurad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet, tills en vän till mig hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som heter Mr, Sergey Shikunov som låna mig ett lån på $ 100,000 i 8timmar utan någon stress.
Om du behöver någon form av lån bara att kontakta honom maila via: (sergeyshikunov@yahoo.com) det är därför jag använder detta medium för att varna alla lånesökande på grund av fan jag passerade i händerna på dessa bedrägliga långivare. och hur jag var räddningen av herr, Pato Smith.

Och jag vet inte ens min fiende att passera genom ett sådant helvete som jag gått i händerna på dessa bedrägliga online långivare, vill jag också att du hjälper mig vidarebefordra denna information till andra som är i behov av ett lån när du har fått ditt lån Mrs Blanca Payne, jag ber att Gud ska ge honom. livslängd Gud välsigne honom för alltid för det goda han har gjort i mitt liv.
Fru, Blanca Payne

http://https://sergeyshikunovfinance.wordpress.com

Stamp-E

30 januari 2017 19:01

wow. JAJAJAJAJAAJAJAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA direkt direkt ma jag måste.. wow.. tack.. som du räddade mitt liv...

du.. förresten.. ANVÄND INTE GOOGLE TRANSLATE DIN FAKKING JEVLA IDIOT ÅSNA AROH

 
Ingen bild

Rebecca James

13 mars 2017 11:34

Behöver du en snabb lån?
Behöver du ett personligt lån?
Behöver du ett företag lån?
Jag kan hjälpa dig att få ett lån.
Från € 5000 till € 100 000 000
E-post: ( kreditunion1@gmail.com )

Nedan är låneansökningsformuläret . Lämna följande uppgifter till oss.
(1) Dina fullständiga namn:
(2) Din Nuvarande bostadsadress :
(3) Ditt land:
(4) Din Stad:
(5) ditt mobilnummer :
(6) Din Ålder:
(7) Man eller kvinna:
(8.) Civilstånd:
(9) Din Yrke:
(10) din månatliga inkomst:
(11) belopp som krävs som lån:
(13) Syftet med lån:
(14) Lånetid / Längd:

Så snart vi får detta detaljer kommer vi att påbörja behandlingen av ditt lån på en gång.
E-post: kreditunion1@gmail.com

Stamp-E

13 mars 2017 14:53

hmmm... hundra miljoner euro låter intressant... hmmmm

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Lördag 19 maj 15:24

Av Stamp-E - Onsdag 16 maj 21:41

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se