Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 21 november 2014

alltså kom igen, hur lågt får man sjunka...

Av Stamp-E - 21 november 2014 13:14

har ju blivit motarbetad av min (nya) chef sedan jag tog upp det här med tjänstledighet... 


hon har försökt hacka på det, hitta luriga grejer, ifrågasätta och undra om inte min partner kan vara det istället (for real) ifrågasätta om vi inte konkurrerar med kommunen (som är ett skäl för att säga nej till att en anställd har ett extraknäck, KOM IGEN, JAG JOBBAR PÅ SOC!!!) 


hon till och med på ett personalmöte, efter jag fått det godkänt, säger klart och tydligt att "hon var tvungen" att ge mig tjänstledigheten trots att hon FÖRSÖKT STOPPA DEN i 6 veckor (som det tog innan jag fick det godkänt).


sen när det väl var godkänt så känns det jävligt frostigt, passerar mig helt utan att hälsa trots att jag hälsar, men jag håller bara god min... (liksom its all in my head although it is not) ... 


för jag måste vara smart... jag vet nämligen att ställer jag till med en scen, för jag var SJUKT NÄRA att explodera när hon öppet liksom hånfullt säger att hon försökt stoppa min tjänstledighet... stoppa mig? jag som sa upp en fast tjänst för att komma på ett projekt i denna stadsdelen, som har ställt upp i vått och torrt, som stannat kvar trots allt, som inte håller på o jiddrar och blandar in facket hit o dit... mig ska dom fucking jiddra med... 


men jag måste vara smart... för om jag flippar ut nu, så är det möjligt att de på något märkligt sätt fixar bort min tjänst då man är anställd i stadsdelen och inte specifikt kan kräva sin tjänst... och jag ska komma tillbaka till mina ungdomar, till min arbetsgrupp, så är det bara... 


men det som nästan drev mig över kanten kom igår.... då kommer chefen och frågar om hon kan be mig om en tjänst... hon ger mig namnskylten till han som ska komma om två (!) månader och ber mig byta ut mitt namn utanför kontoret till hans när jag ska gå på tjänstledighet om en månad (!)... och det hade inte varit så märkligt om det inte är så att vi har folk här som redan har jobbat x x x antal veckor här som inte har en egen skylt... och han är bara vikarie så det är inget sånt heller... men jag biter ihop.. tar det med mina förtrogna här.. och räknar ner dagarna till jul... den 19e december sista dagen här fram till juli någongång... 


o ja jag vet, en gammal chef här hittade min blogg, so be it, grattis chefen, nu vet du att jag vet, who gives a crap, detta är min blogg, och jag nämner inga namn eller pekar ut någon, detta är min dagbok.

 
ANNONS
 
Kerstin

Kerstin

22 november 2014 21:51

Vilken chef...

http://:chetti.blogg.se

Stamp-E

22 november 2014 22:40

mhm

 
Ingen bild

mamma

22 november 2014 22:44

Du får se det positivt! Hon ville inte undvara dig i 6 månader på kontoret och agerar på detta sätt med namnskylten och uttalandet. Människor reagerar olika och tar till alla medel. Det är bra att ilskan inte kokar över. Nu är du vinnare.

Stamp-E

22 november 2014 22:51

ja jag vet, men helt skadat ju, det är ffs en chef liksom....

jaja jag är en vinnare!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Söndag 23 juni 23:22

  gillar storyn, gillar manuset, gillar definitivt skådespelarinsatserna (ofakkingtroligt bra spelat av huvudrollen, ännu bättre än i Split) gillar tankebanorna, riktigt psykologiskt hjärnspel (love it) ...

Av Stamp-E - Lördag 22 juni 01:23

                 

Av Stamp-E - Måndag 17 juni 08:25

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se