Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 21 november 2015

Mtks julbord

Av Stamp-E - 21 november 2015 20:16

Vi var på st markus vinkällare. Soft hak. Mycket bra uppassning av personal.

Om maten måste jag säga så här: mycket olika sorter och massa "spännande" men inte alls min typ, och det var inte mycket som föll mig i smaken. Jag är en sås-kött-potatis-kille, jag vill ha traditionellt julbord och ABSOLUT INTE någon jävla lök i potatisgratängen. Men jag hittade några saker som var gott så det fick godkänt.

Gottebordet var inte stort men spännande och jag åt en hel del, speciellt en helt underbar daimtårta och en helt fantastisk vit chokladkaka, fortfarande varm.

En gruppbild på alla chefer och ägare och anställda ska vi givetvis bjuda på

Fan så klart upp o ner jävla mobil

 
ANNONS
 
ana

ana

23 november 2015 12:28

Mys pys 😄

http://minus83kg.bloggagratis.se

Stamp-E

23 november 2015 13:15

mmm verkligen fastiskt trots maten haah

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 23:49

  alltså.. detta är ju en spinoff... och den håller inte riktigt.. eller.. tja... jo storyn håller.. jo det gör den... själva story sett objektivt var helt ok... men... den var lite för förutsägbar, vilket gör att överraskningsmomenten, dom som ...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 21:20

  heeelt underbar, riktigt riktigt bra, mysig familjerulle, jag katja och thor såg rullen, så sick bra, sån feel-good-rulle,  jupp jupp bara att rekommendera ...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 17:09

Mycket trevligt trots jubbiga ungar.

Av Stamp-E - Tisdag 12 nov 18:00

Vi var tvungna att avliva Valle idag. Började med ett blödande sår och visar sig att han har massa shit i lungorna och mjälten, förmodligen metastaser, inget att göra, vi lät honom somna in, han har det bra med Hobbe nu. ...

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se