Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Alla inlägg under januari 2016

Av Stamp-E - 9 januari 2016 01:50

Ängelby heter den.. grymt spännande... det tog ett par avsnitt för att riktigt torska, men sen var det kört... två pass åt gången, 12 avsnitt...  hade vi haft mer tid hade vi sett hela på en dag.. hehe... enjoy... 

ANNONS
Av Stamp-E - 9 januari 2016 01:29

Den tredje ligger vaken o gnäller

ANNONS
Av Stamp-E - 8 januari 2016 09:12

förkylningen sköt upp mina nya planer... 


så jag la på mig 1,8 kilo till... 


jaja.. vi får se nästa fredag :D


nu är det snart helg, vi är typ insnöade här (skåne-sätt)


trevlig helg

Av Stamp-E - 5 januari 2016 00:22

ja det är lite så det ser ut... just nu... 


det snörvlas.. och jobbas.. och äts... 


har i alla fall idag köpt mig den absolut fetaste crosstrainern.... 

ultra-bäst-i-test.. .för det lilla företagsgymmet... eller hemmagymmet... 

"sänkt" till 20000.... jaja... jag ville unna mig något flådigt i år igen efter

all skatt jag betalt in haha.... förra året blev det min klack-ring... 

i år blir det en fet cross-trainer.... fuck jante... jag har förtjänat detta..

jag har fan jobbat dygnet runt i hur många veckor som helst... 

och har jobbat ikväll igen.. igår blev det två pass.... 

men men.. belöningarna kommer att komma... för just nu

är det farbror staten som belönas haha.... 

jesus jävlar i hoppet vad jag betalar skatt.. alltså allvar.. 

det är fan sjukt... sjukt... 


nu ska jag bara bli frisk, back to basic med ätandet, och så börja

bränna ja jävlar i det... nu är det dags att sjuka... så är det bara... 

men på rätt håll... hehe... 


tjingeling... 

Av Stamp-E - 4 januari 2016 00:30

har precis sett Becks senaste rulle Gunvald... alltså fakk i dakki.... jag kan egentligen inte säga någonting om själva filmen utan att spoila.. så det gör jag inte... men... den är tung.. och man blir berörd... den är spännande... inte den bästa som gjorts.. men ändå rätt spännande... jo se skiten så kan vi diskutera sen hehe... 


i övrigt... fan... sjuuukt förkyld.. alltså totalt sepe-pc-förkyld.. hade jag inte haft min influenca-vaccinering så hade jag varit riktigt död.. nu är jag "bara" grymt förkyld... snorig och snörvlig... och giiivetvis kan man inte påbörja något nytt då ju haha... kan man inte träna, så kan man ju inte låta bli att äta haha... 


fan.. jaja.. som min mor säger.. på måndag.. haha... tjingeling

Av Stamp-E - 2 januari 2016 22:21

Vi har precis sett The Good Dinosauren mysig gosig hjärtlig familjefilm med en story som håller och ett budskap för oss alla... 

absolut något för er alla att se... mys-pys och utan att böla ihjäl sig för mycket haha... 

Av Stamp-E - 1 januari 2016 23:15

precis sett Thats My Boy...haha fan terrorrulle... jo den var kul... en enkel och ball komedi-rulle i äkta Adam Sandler-anda, man behöver inte anstränga dom små grå men den är ändå givande och det finns en djupare tanke och andemening bakom... 

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se