Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 4 mars 2018

alltså jesus kom igen snacka om överhypad...

Av Stamp-E - Söndag 4 mars 00:08

Veronicaalltså på riktigt.. spanien? you fucked up... "spaniens svar på The conjuring"... nä nä nä nä NÄ... fy .. nä.. våga inte nämna denna film i närheten ens av the conjuring... alltså.. fy på er.... detta var inte en bra film... den kunde ha varit helt ok.. men nej.. det funkar inte... nej.. .nej den håller inte.. en riktigt sugig story... en ganska dumförklarande story.... för transparant.. det funkar inte... du kan inte ta massa olika gamla shitgrejer och smälla ihop till något misch-masch-manus och sen kalla det århundradets wow-rulle... hell to the no... alltså visst, är jag 12 bast och luktar kiss och ser min första skräckrulle så kanske jag hade kunnat hålla mig precis vaken.. men nej... fy på er för att dumförklara tittaren... men se skiten sjävla... nu har jag iofs mega-down-hypat den för er... så då kanske den är typ halvt ok.. fast nä... nä... 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kerstin

Måndag 5 mars 20:56

Håller med! Såg också den i lördags och wtf!? Besvikelsen över att inte bli skrämd och att den var så kass gör mig bara förbannad. Där slösade man bort 1,5 timme av mitt liv...
Spanien brukar ju annars göra rätt bra skräckisar men denna gång blev det fail

Stamp-E

Tisdag 6 mars 07:17

mmm borde stämma dom :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Tisdag 25 sept 11:36


Av Stamp-E - Måndag 24 sept 18:41

Av Stamp-E - Måndag 24 sept 17:56

Av Stamp-E - Söndag 23 sept 00:19

  jaja riktigt soft najs spökrulle... dejlig jump-scare, soft bakgrund, dejlig miljö, utspelar sig 1906, japp japp,  den var gött mos..  ...

Av Stamp-E - Lördag 22 sept 18:41

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se