Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 26 juni 2018

Ännu en liten import av lite kroppsgodis till mig själv

Av Stamp-E - 26 juni 2018 22:30

Ja va fan, kan jag inte äta det så får jag lukta det. Jag älskar ju att lukta gott o fräscht o har luktegott på mig varje dag. O jag gillar allt, jag använder allt från axe för 30 spänn flaskan på ica till importerad lyxparfym för över 2000 spänn (som jag inte hajar alls varför den skulle va så dyr för den doftar inget speciellt direkt...

På senare tid har jag blivit mer intresserad av luktegott i bredare format när det gäller under armarna. Har varierat några få men har inte experimenterat alls på samma sätt som med parfym/aftershave. Det som är riktigt surt är att du inte kan importera gasbehållare med express så det blir bara import av rollon/deostick. Och svenska priser på kroppsgodis... Please come on. Fucking löjligt. Nä jag avgudar AllBeauty, otroliga priser o fri frakt över 500 spänn (typ 1 flaska parfym haha)

Ni tycker säkert bara jag fjånar mig och det får ni tycka. Men att slabba po litta riktigt nice luktegott på morgonen efter duschen är mumma för kroppen. Sen som sagt om det är axe after shave o deo spelar ingen roll. Jag gillar dock variation så jag har aldrig samma av något 2 dagar i rad.

Här kommer de jag köpte o ska testa nu för första gången allihopa. (tro fan det har aldrig unnat mig såna förr)

Fan värsta förpackningarna för fan

SAMMET!!! Bokstäver i guld. Lol flashybashy

Sååå golled.

Galna priser trots import...

Ja men se där, dollar, det är ju ändå inte riktiga pengar :D

Nä men skämt åsido. Jag jobbar 24/7. Det blir inga flashiga semestrar. Då ska man unna sig lite nice ibland.

Nästa vecka recenserar jag utrotningshotade djur jag gjort mat på
:S

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ingela

27 juni 2018 07:04

Hahahahaha, älskar din slutkläm <ASgarv>

Håller med, viktigt att lukta gott, särskilt i ett hushåll med fem svettiga karlar... mången gång har jag ryggat häftigt undan efter en kram a la omklädningsrum/uteliggare. Se så, in i duschen o blaska sen på luktegott :D

Stamp-E

27 juni 2018 07:39

jupp mat och lukta gott sen fakk pengar och djuren

 
Ingen bild

Kerstin

29 juni 2018 22:37

Sjysta grajor, viktigt att lukta gott 🤗

Du förtjänar lite lyx efter allt slitande!

Trevlig helg!!

Stamp-E

30 juni 2018 10:31

jaja eller hur.

tack ska du ha

detsamma

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Söndag 23 juni 23:22

  gillar storyn, gillar manuset, gillar definitivt skådespelarinsatserna (ofakkingtroligt bra spelat av huvudrollen, ännu bättre än i Split) gillar tankebanorna, riktigt psykologiskt hjärnspel (love it) ...

Av Stamp-E - Lördag 22 juni 01:23

                 

Av Stamp-E - Måndag 17 juni 08:25

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se