Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 5 oktober 2018

Kvällen fortsatte med Bio, vi såg Goliat

Av Stamp-E - Fredag 5 okt 22:28

     alltså.. det är svårt att ge ett objektivt betyg... men filmen gav dig en sån där obehaglig känsla i magen hela hela tiden, från början till slut, och även om det är en obehaglig känsla, så är det något som regissören skapat, så det är ju positivt för betyget.. men problemet är att jag känner igen mig själv i så mycket i denna filmen, vilket gör att det blir en konstig känsla.. men för en "vanlig" person utan min bakgrund, så förstår jag varför den fått så otroligt höga betyg och blivit så rosad av rescencenter (eller hur f-n det nu stavas) för det är ju en verklighetsskildring och de brukar få höga betyg.. men ni bör absolut se den om ni gillar svensk film, och speciellt denna genren , life-style-drama typ-ish :)


trevlig helg

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ingela

Lördag 6 okt 15:00

Skönt med barnfri tid. Förstår vad du menar med obehag, finns många filmer som är viktiga o ger en obehag ❤️

Stamp-E

Lördag 6 okt 18:06

Jupp gött

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Lördag 15 dec 07:55


Av Stamp-E - Onsdag 5 dec 22:22

Svinkul med shuffleboard

Av Stamp-E - Söndag 2 dec 16:28

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se