Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!!

Direktlänk till inlägg 18 maj 2019

morgon morgon lördag

Av Stamp-E - Lördag 18 maj 16:24

hellu.


har sovit så där i natt. gick och la mig så tidigt jag bara kunde, sket till och med i efterrätten, vi var på en soft tapas-restaurang så de hade churros och sånt men jag var så slut, så jag bara stack till hotellrummet efter varmrätterna, la upp mitt inlägg och däckade... vaknade runt 2 timmar senare av att palle dök upp.. somnade om igen.. vaknade 2 timmar senare av att palle pissade... somnade om.. vaknade 2 timmar senare av att vegas har vaknat, och sen har jag stannat uppe... 


palles snarkande avlöses shit genom att typ bara trycka på en knapp.. han lägger sig på sidan och vips puts väck, helt fakking magiskt, och han var snäll och gjorde det direkt varje gång i natt så det var nice.... 


men jävla ac överallt här i vegas.. vi var på en superlyxig grekisk restaurang i förrgår kväll... men acn var rakt över oss... sick kallt.. bordet var iskallt... inte bara jag tyckte det var jobbigt... vi sa till.. de pissade på det... sjukt surt att behöva ha en tjock tröja på sig och ändå frysa vart man än går.... helt sepe.... 


jaja... nu ska vi börja göra oss i ordning, vi ska ju iväg till grand canyon ... såå.haaaures... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stamp-E - Fredag 22 nov 22:10

bra service. mycket god mat. mycket kasst gottebord. men det viktigaste är maten, och den var mycket god, alltså svingod rent ut sagt. bulla trästolar men o andra sidan så har vi inte ro att sitta länge ändå. Bästa julbordet på många år.   blålju...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 23:49

  alltså.. detta är ju en spinoff... och den håller inte riktigt.. eller.. tja... jo storyn håller.. jo det gör den... själva story sett objektivt var helt ok... men... den var lite för förutsägbar, vilket gör att överraskningsmomenten, dom som ...

Av Stamp-E - Lördag 16 nov 21:20

  heeelt underbar, riktigt riktigt bra, mysig familjerulle, jag katja och thor såg rullen, så sick bra, sån feel-good-rulle,  jupp jupp bara att rekommendera ...

Presentation

Omröstning

Min partner säger att vi är miljonärer inom 2 ½ år. Tror DU detta är möjligt?
 Ja
 Nej
 Jag är en bot och kan inte svara på den frågan.
 Vad är en miljonär?
 Pengar Schmengar
 Jag säger ja om jag får hälften

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Blogkeen
Följ Stamp-E... Follow My Path Thru Pain!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se